Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 января

Криминальная сводка на 21 января
Головне управління МВС у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 19 січня о 15.30 співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в області біля одного з будинків по вул. Головка в м. Нікополь у 50-річного громадянина була вилучена граната «РГД-42» з запалом.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

2. 19 січня п. р. близько 02.00 до співробітників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 23-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 18 січня о 01.40 вона знаходилася в гостях у малознайомого молодика на ім’я Денис, разом з яким вживала спиртні напої. Раптом зловмисник, погрожуючи постраждалій пістолетом, заволодів її особистим майном, а саме: мобільним телефоном, золотими ланцюжком та браслетом.
Також у іншої громадянки, яка знаходилася в його оселі, затриманий заволодів двома мобільними телефонами, гаманцем з грошима в сумі 250 грн., золотими ланцюжком, кулоном та п’ятьма каблучками, одна з яких з білого металу.
За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління затриманий 26-річний молодик. Знаряддя злочину – пневматичний пістолет «Байкал А-112» – та викрадене майно у зловмисника вилучені.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Індустріального РВ порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 1 Криміна-льного кодексу України («Розбій»).

3. 19 січня п. р. близько 18.00 біля одного з будинків по вул. 22-го Партз’їзду, що в м. Дніпропетровську, співробітниками карного розшуку Бабушкінського райвідділу міліції у 51-річного місцевого мешканця вилучено 37 патронів калібру 5,45 мм. до автомату «Калашнікова».

За даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровсько-го міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

4. 20 січня п. р. близько 18.00 в одному з будинків по вул. Транзитній м. Кривий Ріг зі странсгуляційною бороздою на шиї був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 40-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління затриманий 46-річний господар будинку, в якому був знайдений труп.
Як встановило слідство, 18 січня близько 23.00 чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник за допомогою декоративної стрічки задушив свою жертву.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Довгинцівського РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

5. 17 січня п. р. в м. Жовті Води невідомою особою був викрадений телефонний кабель. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Жовтоводського міського відділу міліції затриманий 38-річний раніше засуджений громадянин. Як було встановлено, 17 січня близько 02.00 зловмисник скоїв крадіжку телефонного кабелю з метою здачі на лом кольорового металу. Викрадений кабель у затриманого вилучений.

За даним фактом слідчим відділом Жовтоводського МВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 ч. 1 Кримінального кодексу України («Крадіжка») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бездельник  (22.01.10 08:35): Не везет налоговикам в последнее время. Очень не удачно год начался.
Подкинте, плиз, инфу по налоговикам.
Ответить | С цитатой
ммм  (21.01.10 17:23): Хороший метод. Пригласил домой а потом ограбил. Разбой на дому. Ответить | С цитатой
злобный уродец  (21.01.10 16:48): все как всегда - кто-то кому-то по пьяни в рожу дал... Ответить | С цитатой
коля  (21.01.10 16:23): И не стыдно давать в интернет такую сводку шняготуловы. Научитесь работать, а не гнать показатели. Кроме патронов у даного гражданина должен был быть и АК. А кроме РГ и гранатомет. Что закончились боеприпасы... Ответить | С цитатой
vital  (21.01.10 16:17): А что за фокус налоговики выкинули? Ответить | С цитатой
1  (21.01.10 14:17): Лучше пусть напишут как принимали двух налоговиков в Самарском районе! Вообще в край оборзели! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте