Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 19 января

Криминальная сводка на 19 января
1. 17 січня п. р. о 01.20 в квартирі одного з будинків по вул. Ногінській м. Дніпропетровська з колото-різаним пораненням в області серця був виявлений труп 39-річного господаря оселі. Співробітниками Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що 17 січня 17-річний юнак разом із своєю 43-річною матір’ю та її співмешканцем вживали спиртні напої. Раптом між хлопцем та чоловіком виникла сварка, внаслідок якої юнак завдав постраждалому смертельне поранення в область серця. За даним фактом слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 16 січня п. р. об 11.50 до однієї з лікарень м. П’ятихатки з вогнепальним пораненням стопи був доставлений чоловік. Співробітниками П’яхатського райвідділу міліції вдалося встановити, що 16 січня близько 01.00 в одному з місцевих кафе на околиці с. Саївка між 50-річним місцевим мешканцем та невідомим чоловіком виникла сварка, яка перейшла в бійку. З метою припинення бійки 50-річний зловмисник з двоствольної мисливської рушниці«ІЖ-58» здійснив три постріли вгору та один постріл в землю, внаслідок чого спричинив вогнепальне поранення стопи та перелом кісток першого пальця лівої стопи співучаснику бійки. За даним фактом слідчим відділом П’ятихатського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 122 Кримінального кодексу України («Навмисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

3. 15 січня п. р. о 05.30 біля одного з будинків по вул. Свердлова м Дніпропетровська з саднами обличчя був знайдений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є раніше засуджений 46-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління затриманий раніше засуджений 37-річний громадянин. Як було встановлено, 14 січня близько 18.00 в одному з місцевих кафе чоловіки вживали спиртні напої. Між ними виникла бійка, внаслідок якої зловмисник руками завдав постраждалому смертельні тілесні ушкодження. За даним фактом слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліціїпорушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

4. 14 січня п. р. до однієї з лікарень м. Кривого Рогу з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини та лівого передсердя був госпіталізований 37-річний чоловік. За скоєння злочину співробітниками Криворізького міського управління затриманий 42-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 14 січня близько 11.00 зловмисник зайшов до квартири постраждалого та кухонним ножем навмисно завдав йому поранення. За даним фактом слідчим відділом Криворізького міського управління порушені кримінальну справу за ст. 15 ч. 2 та ст. 115 ч. 1 Кри-мінального кодексу України («Замах на скоєння навмисного вбивства»).

5. 15 січня п. р. о 15.50 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з місцевих будинків у раніше засудженого господаря оселі була вилучена наркотична речовина «Макова соломка» вагою 11 кг. За даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

6. 15 січня п. р. до однієї з лікарень м. Дніпродзержинська з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом основи черепу та сочетанною травмою тіла в непритомному стані була доставлена 94-річна пенсіонерка. За скоєння злочину співробітниками Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління затриманий 20-річний онук бабусі. Як було встановлено співробітниками міліції, того дня близько 01.00 зловмисник з метою скоєння крадіжки майна проник до оселі постраждалої через відчинену кватирку, але був помічений господаркою. Після цього, взявши сокиру, яка знаходилася на столі, онук спричинив пенсіонерці численні тілесні ушкодження. Знаряддя злочину вилучено. За даним фактом слідчим відділом Дніпродзержинського МУ міліції порушена кримінальна справа за ст. 15 ч. 2 та ст. 115 ч. 2 п. 6 Кримінального кодексу України («Замах на скоєння навмисного вбивства з корисливих мотивів»).

7. 4 грудня 2009 року о 14.50 до співробітників міліції надійшла інформація про те, що в одному з будинків по вул. Лісовій м. Дніпродзержинська раніше засуджений 47-річний чоловік, маючи намір на заподіяння смерті своїй 43-річній співмешканці, на грунті раптово виниклих неприязних відносин кухонним ножем завдав жертві удари в область черевної порожнини, грудної клітини та кінцівок, але свій намір до кінця не довів, бо був побачений сусідами. Жінка була госпіталізована до хірургічного відділення міської лікарні. В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів зловмисник був затриманий. Знаряддя злочину вилучено. За даним фактом слідчим відділом Дніпродзержинського МУ міліції порушена кримінальна справа за ст. 15 ч. 1 та ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Замах на скоєння навмисного вбивства»).

8. 14 січня п. р. 09.45 до співробітників П’ятихатського райвідділу міліції звернулася голова Мар’янівської сільської ради. Жінка повідомила про те, що невідома особа в с. Мар’янівка з пам’ятника загиблим воїнам Великої Вітчизняної Війни скоїла крадіжку 15 меморіальних табличок із нержавіючої сталі з надписами прізвищ загиблих воїнів. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками П’ятихатського райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 32-річний громадянин. За даним фактом слідчим відділом порушена кримінальна справа за ст. 298 ч. 1 Кримінального кодексу України («Знищення, руйнування або пошкодження пам’яток – об’єктів культурної спадщини та самовільне проведення пошукових робіт на археологічній пам’ятці»).

9. 16 січня п. р. в одному з будинків м. Кривого Рогу був виявлений труп 82-річного господаря оселі. За скоєння злочину співробітниками Центрально-Міського райвідділу міліції Криворізького міського управління затриманий 51-річний син постраждалого. Як встановило слідство, 16 січня близько 14.00 зловмисник знаходився в гостях у батька та разом з ним вживав спиртні напої. Між родичами виникла сварка, внаслідок якої син руками завдав батькові удари в область голови та тулубу. За даним фактом слідчим відділом Центрально-Міського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

10. 18 січня п. р. близько 14.00 співробітниками Криворізького міського управління при проведенні санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Польській м. Кривого Рогу у 42-річного господаря оселі вилучений арсенал зброї, а саме: обріз одноствольної мисливської рушниці «ТОЗ-БМ» 16-го калібру та 60 набоїв до нього; одноствольна мисливська рушниця «ІЖ-16»; 69 патронів калібру 5,6 мм; 31 патрон калібру 5,45 мм та 3 патрони калібру 7,62 мм до автомату Ка-лашнікова; 5 патронів калібру 9 мм до пістолету Макарова; 2 однозарядних саморобних пристрої, пристосовані для стрільби патронами калібру 5,6 мм, а також 2 кг порошкоподібної саморобної вибухонебезпечної речовини. Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За даним фактом слідчим відділом Криворізького міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Зловмисник затриманий.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте