Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
23:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відбувається пікетування прокуратури Дніпропетровської області з вимогою відставки прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби

Активісти Всеукраїнського об'єднання «Молодь — надія України» пікетують будівлю прокуратури Дніпропетровської області з вимогою відставки прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби в рамках боротьби об’єднання з «кучмізмом» в Україні. Про це інформагентству «Придніпров’я» заявив голова Всеукраїнського об'єднання «Молодь — надія України», кандидат на посаду міського голови Києва Вадим Гладчук.

За словами Вадима Гладчука, у пікеті беруть участь 50 активістів Всеукраїнського об'єднання «Молодь — надія України» з Києва та Дніпропетровська, а також 50 представників профспілки державного геологічного підприємства «Укргеофізика».

За словами Вадима Гладчука, пікетники вимагають відставки Володимира Шуби, оскільки його прізвище згадуються в негативному контексті у плівках екс-майора Держслужби охорони Президента України Миколи Мельниченка. Окрім цього, Вадим Гладчук заявив, що Володимир Шуба сприяв звільненню з органів прокуратури прокурора Жовтневого району Дніпропетровська Юрія Курілова, котрий порушив кримінальну справу стосовно фальсифікації виборів президента України у 2004 році.

«Людина вже не працює в прокуратурі, вона написала, що звільнилася через Шубу, це яскравий приклад цього «кучмізму», — заявив Вадим Гладчук.

За його словами, до прокуратури були передані більше 50 підписів членів профспілки підприємства «Укргеофізика» з вимогою відставки прокурора Дніпропетровської області через те, що вони 27 разів зверталися до Володимира Шуби з вимогою припинити розкрадання майна підприємства, однак реакції на ці звернення не відбулося.

Як заявив Вадим Гладчук, до пікетників із вимогою припинити пікет та погрозами вийшли люди з прокуратури, а згодом навколо будівлі встановили огорожу, яка перешкоджає доступу до прокуратури та заважає руху пішоходів тротуаром.

«Використовується адмінресурс — підігнали пожежну машину, на горище встановили драбину, однак нічого не відбувається», — заявив Вадим Гладчук.

Він також повідомив, що Володимира Шуби немає в обласній прокуратурі, оскільки він на лікарняному.

За словами Вадима Гладчука, пікетування прокуратури Дніпропетровської області буде тривати до зняття Володимира Шуби з посади прокурора Дніпропетровської області.

Довідка: Володимир Шуба з липня 2000 року до грудня 2003 року працював прокурором Дніпропетровської області. Його звільнив з цієї посади 27 грудня 2003 року Генеральний прокурор Геннадій Васильєв з формулюванням «за численні прорахунки в організації роботи». Проте працівники прокуратури Дніпропетровської області звернулися з листом до Президента Леоніда Кучми з проханням скасувати звільнення Шуби, вважаючи його необґрунтованим.

Генеральний прокурор України Святослав Піскун 15 грудня 2004 року звільнив від обов'язків прокурора Дніпропетровської області Сергія Сорокіна і призначив на його місце Володимира Шубу.
Gorod.dp.ua на Facebook.


oleg  (27.10.06 14:31): Господин Шуба со своей бандой отбирает у меня Днепродзержинский Домостроительный комбинат. Такого беспредела не видел даже Никопольский ФЗ. 14 уголовных дел 6 обысков. Индустриальный суд -филиал прокуратуры, признал недействительным нотариально заверенный договор купли-продажи ООО-основного кредитора. Дело не отправляли в апелляционный суд три месяца, расчитывая по-быстрому продать комбинат с торгов в ликвидации. Меня пытается посадить по сфабрикованному уголовному делу. Оказывает давление на судей, понуждая их совершать противоправные действия. По его команде покуратура Днепродзержинска совершила подлог документов юр. лица в отделе гос. регистрации. Возникает вопрос, как такая известная криминальная личность может занимать такую должность??? Ответить | С цитатой
ДОЛОЙ !!!  (04.03.06 12:22): Прокурор Шуба и его жена Ирина Шуба (которая кстати заместитель председателя областного апеляционного хозяйственнгого суда) как могут душат предпринимателей и хотят отобрать себе все самые лакомые кусочки. Чего стоит только попытка Шубы подмять Центральный универмаг, а репресии Злагоды и Веретенникова. Давно пора гнать из области поганой метлой таких корупционеров. Ответить | С цитатой
ВИКТОР  (03.03.06 00:03): Это ещё не вечер? Вот если народ на выборах опять клюнет ТАК. Вот тогда мы поплачем ?!? Ответить | С цитатой
Freeman  (02.03.06 23:49): Можт Кучма и Ужос-УжОс.. но такого бардака хоть не было.. Ответить | С цитатой
Юрий  (02.03.06 13:29): Полностью потдерживаю пикетчиков. Сам имею несчастье заниматься судебной волокитой, неоднократно обращался к Шубе с жалобами на саботаж со стороны УВД. Никакой реакции. В нашем вопросе Шуба защищает не законность а интересы подследственного человека. Его позиция столь цинична, что у нас сложилось мнение, что он не прокурор области, а отец родной мафии. Ответить | С цитатой
2Salami  (02.03.06 12:08): ""Молодь - майбутнє України" патронируется Григорием Суркисом и к "оранжевым" не имеет никакого отношения."

Можно источник?
Ответить | С цитатой
Марат  (01.03.06 16:24): Не знаю насколько Шуба кучмист и кому он так наступил на хвост, но тогда такие пикеты нужно организовать и перед администрацией президента и кабмином, поскольку руководители этих ведоств, думаю, не меньше кучмисты. Один был у него премьер министром, а второй вице премьер министром. Задумайтесь и опомнитесь! Ответить | С цитатой
Евгений  (01.03.06 16:17): Ей богу уже осточертели эти грязные политические акции, под которыми естественно, кроется чей-то личный интерес, видимо того, кого посадил прокурор Шуба. Жалко смотреть, как эти несчастные студентки, видимо не имея средств достаточных, вынуждены мерзнуть за пару "серебреников" на морозе. Ни один из так назывемых пикетчиков сном духом не слушал и не знает не только Шубу но и то,собственно, за что они стоят на улице. Мне стыдно за наших детей! Ответить | С цитатой
Salami  (01.03.06 15:48): :-(
Убрали мой предыдущий комментарий о том, что "Молодь - майбутнє України" патронируется Григорием Суркисом и к "оранжевым" не имеет никакого отношения.
Ганьба!
Ответить | С цитатой
ольга  (01.03.06 15:37): Не знаю, куда обратиться по поводу огромного количества дохлых ворон на Набережной Победы. Неужели санстанция считает, что вороний мор пройдет сам по себе Ответить | С цитатой
1 2
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте