Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
00:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську пройшла щорічна конференція Федерації футболу Дніпропетровської області

У Дніпропетровському державному театрі російської драми ім. Максима Горького 26 лютого відбулася щорічна звітна конференція Федерації футболу Дніпропетровської області (ФФДО), на якій були підведені підсумки футбольного сезону за 2005 рік.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», в урочистій обстановці відбулася церемонія нагородження команд Дніпропетровщини, що грають в професійній футбольній лізі України, команд-учасниць дитячо-юнацької футбольної ліги Дніпропетровської області (всього 13 команд), членів виконавчого комітету ФФДО, хазяїв арени матчу Україна-Албанія (Костянтин Вавілов, Дмитро Качуровський, Володимир Оганов, Маргарита Марченко, Дмитро Пшеничников), кращого гравця Чемпіонату Дніпропетровської області з футболу 2005 року (Віталій Лихолат, «Колос» Нікопольського району), представників міських Федерацій футболу та районних Федерацій футболу в Дніпропетровської області. Усі присутні стоячи рукоплескали метрам вітчизняного футболу, котрі отримали нагороди з рук голови ФФДО Андрія Павелка.

Також нагороди отримали команди, які посіли перші та призові місця на різноманітних футбольних змаганнях, що пройшли у 2005 році в Дніпропетровську та області, зокрема, переможець Чемпіонату Дніпропетровської області з футболу (команда «Колос» (Нікопольського району) і призери (друге місце — команда «Авангард» (Орджонікідзе) та третє — команда «Юлія» (м. Першотравенськ), переможець Першості Дніпропетровської області серед юнаків 1989 року народження (команда «Олімпія», м. Дніпродзержинськ), переможець Першості Дніпропетровської області серед дітей 1991 року народження («Інтер», м. Дніпропетровськ), переможець Першості Дніпропетровської області серед дітей 1992 року народження (команда «Інтер», м. Дніпропетровськ), переможець Першості Дніпропетровської області серед дітей 1993 року народження (команда «Інтер», м. Дніпропетровськ), переможці Кубку Андрія Шевченко (команда СШ № 17 м. Павлогра! да (серед дітей 1995 року народження) та команда СШ №147 м. Дніпропетровська (серед дітей 1996 року народження)), переможці Турніру «Шкіряний м’яч» (команда СШ № 62 м. Дніпропетровська (серед дітей 1993 року народження) та команда СШ № 79 м. Кривого Рогу (серед дітей 1994 року народження)), переможець Чемпіонату Дніпропетровської області з пляжного футболу («Шляховка», м. Дніпропетровськ), володар Кубку аматорів 2005 (команда Управління Служби безпеки України в Дніпропетровські області) та команда, що посіла друге місце («Вибір», Державна податкова адміністрація в Дніпропетровській області), Чемпіон Дніпропетровська (футбольний клуб «Горизонт»), переможець Турніру пам’яті Миколи Кудрицького (команда «Гірняк», Кривий Ріг). Нагороджена і збірна Дніпропетровської області за зайняте друге місце в Україні у Юнацьких спортивних іграх.

Також були відзначені засоби масової інформації, що висвітлюють футбольні події в Дніпропетровській області.

У зв’язку з тим, що пішов з життя Віталій Мусієнко, на конференції був обраний новий член виконавчого комітету ФФДО, ним став делегат від Футбольного клубу «Дніпро» Дмитро Пелін.

До складу президії конференції ввійшли: голова ФФДО Андрій Павелко, міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, начальник Управління з питань молоді та спорту Дніпропетровської державної обласної адміністрації Сергій Кесь, народний депутат України Леонід Сергієнко, спортивний директор Футбольного клубу «Дніпро» (Дніпропетровськ) Євген Кучеревський.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте