Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
23:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Перші роботи з будівництва нового електросталеплавильного комплексу на «Нижньодніпровському трубопрокатному заводі» розпочнуться в квітні 2006 року

ВАТ «Нижньодніпровський трубопрокатний завод» розпочинає реалізацію нового масштабного проекту вартістю 410 млн доларів США. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив заступник головного інженера НТЗ зі сталеплавильного виробництва Володимир Єрак.

За інформацією Володимира Єрака, перші роботи з будівництва нового електросталеплавильного комплексу на підприємстві розпочнуться в квітні 2006 року. Планова потужність нового комплексу — 1млн 320 тисяч тонн готової продукції на рік, що забезпечить повне завантаження прокатних потужностей.

За інформацією підприємства, річна потужність нині діючого мартенівського цеху становить лише 700 тис. тонн продукції.

Як повідомили на підприємстві, уведення в експлуатацію електросталеплавильного комплексу дасть можливість вивести з експлуатації мартенівський цех, що, у свою чергу, дозволить в 8,5 разів скоротити споживання природного газу: замість 150 кубометрів на тонну продукції споживатиметься 17,8 кубометрів на тонну. Очікується, що щорічна економія, якої вдасться досягти за рахунок нового комплексу, становитиме 85 млн кубометрів газу.

Новий комплекс передбачається побудувати за 26 місяців. Проект впроваджуватиметься за рахунок кредитних коштів. Проект сталеплавильного комплексу розроблено фахівцями проектувального інституту «Укрдіпромез». За інформацією НТЗ, нове виробництво дозволить в 2,5 рази скоротити шкідливі викиди в атмосферу та забезпечить створення більше 500 нових робочих місць. Річний приріст платежів у бюджети й позабюджетні фонди від впровадження нового комплексу складе 150 млн грн.

Крім самого комплексу, на підприємстві планується побудувати системну підстанцію, 17-кілометрову лінію електропередач потужністю 330 кіловольт, провести реконструкцію вапняної фабрики та реконструкцію ВАТ «Дніпропетровський втормет», що забезпечуватиме комплекс необхідною сировиною (металобрухтом).
Gorod.dp.ua на Facebook.


Steeler  (27.02.06 10:54): Для товарища который не смог придумать себе имя: Почитайте периодические издания по металлургической тематике (если интересно), проанализаруйте кто, где и за сколько времени и денег строит подобные заводы, и прекратите истерику. Для справки в Украине около 4 подобных проектов на разных стадиях реализации, в Росии - тоже около того, в том числе прямые конкуренты НТЗ. Ответить | С цитатой
Steeler  (26.02.06 13:26): to Прохожий: Исходя из цен на газ на действующем мартене далеко не уедешь! Поэтому, скорее не треп а просто реальная необходимость сделать то, что во всем мире сделано 20-30 лет назад. Ответить | С цитатой
Ашог  (25.02.06 16:11): СЛУЧАЙНО, ты сначала читать научись - у Гоши написано, что можность не измеряется в килоВОЛЬТах. Заодно попытайся повысить в школе успеваемость по русскому языку - надо писать не "из покон", а "испокон" :) Ответить | С цитатой
случайно  (24.02.06 23:05): А ЧЕМ ЖЕ ЕЩЕ МОЩНОСТЬ ИЗМЕРЯЕТСЯ , МОЖЕТ КИЛОГРАММАМИ ИЛИ ЛИТРАМИ, ААААА, ПОНЛ, ШТУКАМИ, ВОТ,К ПРИМЕРУ "МОЩНОСТЬ ДВИГАТЕЛЯ 10 МЕГАШТУК"!, ИЗ ПОКОН ВЕКОВ РАЗМЕРНОСТЬ МОЩНОСТИ - Ватт(Вт), а приписка кило - это значит тысяча, то есть тысячами ватт, в случае мощности линий электропередач, то это означает способность линии работать при высоких нагрузках, так что ГОША, ты не прав и вояки дело знают а из танак палили салаги которым только танк в руки дали. и(скорее всего) эту инструкцию не с русского переводили, а на украинском оригинал печатали Ответить | С цитатой
Прохожий  (24.02.06 19:19): Алегарх вкладывает 100 млн. в строительство завода. Кто ж в это поверит. Проще покупать существующие предприятия дешево да еще и за деньги трудовых коллективов. А откуда же у аллегархов еще деньги. Думаю, это предвыборый треп. Ответить | С цитатой
пенис  (24.02.06 17:18): чипс - техника в руках инвалида груда металла Ответить | С цитатой
Чипс  (24.02.06 17:15): Они думают, что строят,мы думаем, что строим-ВОТ
Товарищи это обман и провокация ;;;;
Ответить | С цитатой
Гоша  (24.02.06 13:03): "17-кілометрову лінію електропередач потужністю 330 кіловольт".
Если я правильно понял слово потужність переводится на русский язык, как мощность, а мощность не измеряется в киловольтах. Вот так при плохом переводе инструкций, написанных на русском языке бравые вояки сбивают гражданские самолеты, стреляют ракетами в дома с жителями и убивают своих же солдат из танка.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте