Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську планують встановити пам’ятник пенсіонерам

Дніпропетровська обласна організація Партії Пенсіонерів України планує за рахунок заможних пенсіонерів встановити в Дніпропетровську пам’ятник пенсіонерам. Про це інформагентству «Придніпров’я» стало відомо під час прес-конференції голови Дніпропетровської обласної організації Партії Пенсіонерів України Сергія Усольцева, яка відбулася у дніпропетровському прес-клубі реформ 1 лютого.

За словами Сергія Усольцева, на Х обласній конференції Партії Пенсіонерів України було підтримано ініціативу Дніпропетровської міської організації Партії Пенсіонерів України з втілення в життя проекту «За мужнicть жити». Мета цього проекту — привернути увагу широких кіл громадськості, представників засобів масової інформації до становища, в якому опинилися люди старшого покоління, перш за все, пенсіонери.

За словами Сергія Усольцева, у рамках цього проекту в області буде проведено громадський конкурс на кращий проект пам’ятника українському пенсіонеру «За мужність жити».

«Пам’ятники встановлюються або героям, або жертвам, український пенсіонер уособлює в собі i те, i інше», — заявив Сергій Усольцев.

За його словами, до обговорення концепції ідеї пам’ятника запрошуються представники засобів масової iнформацiї, професiйнi архітектори, скульптори, художники, дизайнери та громадські організації. Умови конкурсу будуть опублiкованi у газеті Партії Пенсiонерiв України «ПравДА!» найближчим часом. Відповідаючи на запитання журналістів, Сергій Усольцев заявив, що ідею встановлення пам’ятника міська влада підтримала, однак місце, де буде встановлено пам’ятник, ні організатори, ні міська влада ще не визначили. Щодо джерел фінансування проекту, Сергій Усольцев заявив, що спонсорами стануть заможні пенсіонери Дніпропетровська, переважно, бізнесмени.

Довідка: Партія Пенсіонерів України була зареєстрована 11 листопада 1999 року. Головою партії є Фелікс Петросян. За даними Дніпропетровської обласної організації Партії Пенсіонерів України, обласна організація нараховує 23 тис. осіб.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ВИКТОР  (05.02.06 00:57): ПРЕДЛАГАЮ ПАМЯТНИК ПЕНСИОНЕРУ УСТАНОВИТЬ ВОЗЛЕ МЕРИИ. ПЕНСИОНЕР ДОЛЖЕН СТОЯТЬ С ПРОТЯНУТОЙ РУКОЙ И ПРОСИТЬ У ВЛАСТИ ПОВЫШЕНИЯ ПЕНСИЙ! РОСТ ПАМЯТНИКА, ДОЛЖЕН БЫТЬ КАК У ПАМЯТНИКА ЛЕНИНУ! А МОЖНО И ЛЕНИНА ПЕРЕСТАВИТЬ И ИЗМЕНИТЬ ПОЛОЖЕНИЕ ЕГО РУКИ. ПУСТЬ ОН ИМ СНИТЬСЯ . Ответить | С цитатой
ХХХ  (04.02.06 11:25): Вірно! І встановити на Сурсько-Литовському. Ответить | С цитатой
друган  (04.02.06 00:09): предлагаю себя в качестве натуры для слепка!!! где будет просмотр натуристов? сообщите плииззз! заработок за натуру передам в пенсиооный фонд!!!(чесна!!!) Ответить | С цитатой
Tony  (03.02.06 19:47): "Памятник пенсионерам, погибшим в очередях и общественном транспорте" гыыы.... )) Придурки. Ответить | С цитатой
Житель города  (03.02.06 16:38): Владислав! Этоне МАРАЗМ. Это кто-то набьет себе карманы на этом строительстве, а пенсионеры как умирали от холода и голода ,так и будут умирать. Ответить | С цитатой
Чен  (03.02.06 13:30): Для справки: есть еще Партия Защиты Пенсионеров Укранины, это вроде совсем другая партия... Ответить | С цитатой
Chen  (03.02.06 12:43): Пиар-ход. Заигрывание с пенсионерами.

Интересно, на кого направлен отбор голосов Партией Пенсисонеров, заведомо непроходной?

Чей же это проект? У кого-то есть инфа?
Ответить | С цитатой
Владислав  (03.02.06 12:12): Есть предложение установить сразу каждому пенсионеру памятник. Они хоть на этом сэкономят.
Маразм!!!!!! Нет что ли лучшего способа уделить им внимание?????
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте