Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
13:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ділянку автодороги М-26 Харків—Сімферополь—Севастополь від кордону з Росією до Дніпропетровська планують зробити платною

Після добудування автодорогу М-26 Харків—Сімферополь—Севастополь на ділянці «кордон із РФ— Харків—Дніпропетровськ» планують зробити першою платною трасою в Україні. Про це в ході Українсько-британського семінару з розвитку дорожнього господарства, який пройшов у Києві, повідомив голова Державної служби автомобільних доріг України (Укравтодору) Вадим Гуржос.

За словами Вадима Гуржоса, дана дорога є найкращим варіантом для впровадження платні на дорогах в Україні, оскільки поруч із нею вже є альтернативна дорога (будівництво альтернативної безкоштовної дороги біля платної передбачає Закон України «Про концесії»).

Вадим Гуржос відзначив, що плату планується стягувати шляхом впровадження спеціальних стикерів, які будуть клеїтися на лобове скло. «Ніяких шлагбаумів ми не плануємо, тому що це дуже дорого та на зараз ми це вважаємо недоцільним. У той же час, парламенту необхідно прийняти відповідний закон про будівництво та експлуатацію на платній основі даної автодороги», — зазначив Вадим Гуржос.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Кир  (03.02.06 14:58): Знаем-знаем эту дорогу... и трактору с прицепом груженным навозом который по этой дороге полкилометра проезжает, что бы из фермы на поле попасть то же стикер будем лепить? Ответить | С цитатой
Бред Питт  (03.02.06 12:13): Полнейший бред ! Остыньте мародеры. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте