Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
10:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровщині з’явиться Будівельна палата області

На Дніпропетровщині вже найближчим часом буде створено Будівельну палату області.
Про це на засіданні прес-клубу реформ у Дніпропетровській обласній організації Національної Спілки журналістів України, що відбулося 1 лютого, повідомив виконуючий обов’язки заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації з питань будівництва та житлово-комунального господарства Леонід Турчин.

За словами Леоніда Турчина, це питання буде вирішене упродовж «найближчих двох тижнів».

Як розповів виконуючий обов’язки заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації, до складу цієї організації увійдуть усі будівельні компанії Дніпропетровщини.

«Ця Палата візьме на себе розробку і вирішення питань щодо покращення взаємовідносин, щоб будівельникам стало легше працювати, а владі — легше спілкуватися. Це не вказівка якась згори, це — ініціатива обладміністрації на підтримку будівельників», — розповів Леонід Турчин, додавши, що однією з найголовніших проблем, із якою стикаються будівельні компанії, — це одержання дозволів на забудову земельних ділянок.

«Президент сказав про принцип «єдиного вікна»… Тепер я хотів би запитати — а де він діє? От Кривий Ріг — так, там це зроблено і зроблено на дуже хорошому рівні, — так, а далі?», — зазначив Леонід Турчин.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Игорь  (02.02.06 21:00): Может это к лучшему, "Ця Палата візьме на себе розробку і вирішення питань щодо покращення взаємовідносин, щоб будівельникам стало легше працювати, а владі — легше спілкуватися." если бы и не забыли еще про зоводы изготовителя которые поставляют стоительные материалы для наших строек, было бы совсем неплохо.
Коллектив отдела сбыта ОАО "ДЗМЖБК"
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте