Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
11:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпродзержинську створюються диспетчерські пункти контролю пасажирських перевезень

Для впорядкування пасажирських перевезень у Дніпродзержинську розпочато роботу зі створення диспетчерських пунктів. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомив начальник управління транспорту та зв’язку виконкому Дніпродзержинської міськради Микола Нещерет.

„На початку лютого плануємо відновити диспетчерський пункт пасажирських перевезень у приміщенні центральної диспетчерської КП „Трамвай” на площі перед металургійним комбінатом, де спостерігається найбільше транспортне навантаження у години пік. Ще 3 диспетчерських пункти для контролю руху маршрутних таксі будуть влаштовані на лівобережних масивах міста. У віддалених районах — селищі Карнаухівка та на „55-у блочку” до роботи диспетчерських планується залучити і громадських контролерів – знайти пасажирський мікроавтобус, що „заблукав” та своєчасно не вийшов на маршрут, краще за інших зможуть мешканці селищ – громадські контролери”, — сказав Микола Нещерет.

Створення диспетчерських пунктів, обладнаних приладами „штамп-година”, передбачалося програмою міського розвитку транспорту пізніше, але, за словами Миколи Нещерета, морози внесли свої поправки: під час негоди лише 25% маршрутних таксі змогли вийти на трасу, тому контролювати діяльність приватних господарів ма! ршруток на разі визнано першочерговим заходом.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Лариса  (01.02.06 12:12): Когда же у нас наведут порядок с транспортом??? На проходящие маршрутки вообще невозможно сесть, каждое утро почти с дракой уезжаешь на работу, о какой производительности труда идёт речь? Что печально в этой истории, никто из властей города понятия не имеет, что такое "скотовозы". Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте