Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Нікополь замінює металеві труби водогінних мереж на поліетиленові

У 2005 році фахівці Нікопольського комунального підприємства «Міськводоканал» серед інших заходів щодо забезпечення споживачів стійким водопостачанням замінили на поліетиленові 7,7 км труб водогінних мереж на 43 вулицях. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Нікопольського міського голови.

За інформацією прес-служби, загальна вартість робіт і матеріалів склала близько півмільйона гривень, причому тільки п’ята частина цих коштів надійшла з міського бюджету.

Зокрема, заміну водогінних труб було здійснено на вулицях Леваневського, Антонова, Довгалевської. За словами фахівців, застосування поліетиленових труб дозволить уникнути поривів протягом багатьох десятиліть, а також сприятиме постачанню споживачам більш якісної питної води.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», місяць тому, 21 грудня 2005 року, 90% споживачів комунального підприємства «Нікопольський міський водоканал» залишилось без води в результаті аварії на центральному трубопроводі, що сталася у районі будинку міського краєзнавчого музею, по вул. Електрометалургів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


W  (31.01.06 12:10): Как всегда, "Пока гром не грянет..."
Подождем, пока и в Днепропетровске что-то подобное случится, может тоже десяток км труб поменяют, чтобы отвязались...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте