Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
11:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Трасі Київ-Дніпропетровськ-Донецьк — першочергову увагу

Приділити трасі Київ-Дніпропетровськ-Донецьк першочергову увагу - таку пропозицію внесла на розгляд Кабінету міністрів України виконавча дирекція Євро-2012 в Україні. Про це повідомив виконавчий директор дирекції Іван Федоренко на нараді-семінарі з питань проведення та підготовки фінальної частини Чемпіонату Європи, яка відбулася 28 січня у Дніпропетровську.

Як зазначив Іван Федоренко, Україна спільно з Польщею бореться за право проведення фінальної частини Чемпіонату Європи — 2012 з футболу. Донецьк і Маріуполь прийматимуть фінальну частину Чемпіонату для 19-річних юнаків, то ж траса Київ – Дніпропетровськ — Донецьк повинна бути найсучаснішою. За цим маршрутом уже в 2009 році поїдуть туристи.

За словами Івана Федоренка, цього року буде виділено 5 млрд. грн. в рамках реалізації прийнятої Державної Програми будівництва автомобільних доріг в Україні до 2010 року.

У нараді-семінарі також взяли участь: заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Віктор Сергєєв, голова Федерації футболу Дніпропетровської області Андрій Павелко, генеральний менеджер заявки та директор компанії «Промаркет» Дірк Сміт Ван Ойен та ін.

Під час наради були обговорені питання стосовно реального стану об’єктів спортивної, готельної, транспортної інфраструктури Дніпропетровської області.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Condor  (01.02.06 11:02): Как всегда возьмут кредиты, лаве сКиздят, дорогу Куй построят, на худой конец сделают вид ремонта!!!!! Ответить | С цитатой
ПАШИК  (31.01.06 17:14): ОООО,наконецто Донецкое шоссе отремонтируют!!!!(хоть через пять лет- но всетаки!) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте