Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
09:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У новому опалювальному сезоні “Нафтогаз України” постачатиме газ тільки тим споживачам, які не мають боргів

Під час опалювального сезону 2005-2006 років Національна акціонерна компанія (НАК) “Нафтогаз України” відпускатиме природний газ споживачам лише за умови проведення своєчасної та повної оплати за 2005 рік. Про це заявив куратор по Дніпропетровській області від Державної компанії “Газ України” НАК “Нафтогаз України” Сергій Рудницький на засіданні обласної комісії з питань забезпечення постачання енергоносіїв у Дніпропетровської облдержадміністрації.

За словами Сергія Рудницького, “Нафтогаз України” буде в установленому порядку обмежувати або повністю припиняти газопостачання підприємств-боржників.

Сергій Рудницький акцентував увагу на тому, що підприємствам теплоенергетики необхідно повністю розрахуватися за спожитий газ до 1 жовтня поточного року.

Сергій Рудницький попередив присутніх на засіданні комісії керівників комунальних підприємств теплоенергетики та представників органів місцевого самоврядування, що газопостачальна компанія не є кредитором товарних ресурсів, а займається продажем природного газу.

За інформацією прес-служби Дніпропетровської облдержадміністрації, найбільші борги перед опалювальним сезоном 2005-2006 року у підприємств теплоенергетики в Кривому Розі, Дніпропетровську та Павлограді. Цього року за природний газ державні підприємства “Криворізька теплоцентраль” та “Криворіжтепломережа” заборгували 27 млн грн, що складає 66% від загальної заборгованості підприємств теплоенергетики області, міське комунальне підприємство “Дніпропетровські міські теплові мережі” — 7,3 млн грн, міське комунальне підприємство “Павлоградтеплоенерго” — 2,1 млн грн.

Крім того, ці підприємства мають значні суми боргів за електроенергію, спожиту в 2005 році. Так, два теплопостачальні підприємства Дніпропетровська (міське комунальне підприємство “Дніпропетровські міські теплові мережі” та державне підприємство “Теплоенерго”) мають борг за спожиту в 2005 році електроенергію понад 5 млн грн.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», дніпропетровська міська влада має намір узяти позику в 5 млн грн на закупівлю природного газу на опалювальний сезон 2005-2006 років. Дозвіл на кредит міському комунальному підприємству «Дніпропетровські міські теплові мережі» надала Дніпропетровська міськрада на черговій сесії 21 вересня 2005 року.

Кредитні кошти на попередню оплату за газ планується взяти в Дніпропетровській філії Акціонерного комерційного банку «Укрсоцбанк» строком на 12 місяців, причому під заставу буде закладено три адміністративні будівлі, які належать до комунальної власності.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте