Ще одним незвичайним тортом здивував дніпровський кондитер Дмитро Никифоренко.
Шашлична тема влітку – у моді.
Для тих, хто хотів би скуштувати солодкий десертний шашлик, Дмитро Никифоренко зробив вражаючий торт у вигляді мангалу із шампурами.
Про цей шедевр він розповів:
«Саме час насолодитися соковитим та смачним шашликом.А у нас торт у вигляді мангалу!
Вага торта 4,8 кг
Начинка: шоколадний бісквіт, шоколадний крем Тірамісу, ніжні медові коржі, сирно-вершковий крем Чіз, полуничне конфі, бананово-апельсиновий курд.
Вугілля та шматочки м'яса їстівні».
Фото Дмитра Никифоренка.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |