З учнівської парти – до справжньої кухні, а з невдалих спроб – до впевненості у роботі з тістом. У «Дніпровському центрі туристичного сервісу» готують майбутніх кухарів – кондитерів.
Вони опановують кулінарну майстерність, відточують навички та проходять практику в Італії, пише «Наше місто».
Тетяна Шевченко – майстриня виробничого навчання, пояснює майбутнім кухарям – кондитерам нюанси роботи з тістом. Учні зосереджено стежать та одразу беруться повторювати: розкатують тісто та вирізають форму майбутнього смаколика. Роблять, як навчили.
Руки в борошні, а в очах – зацікавленість. Тут усе, як на справжньому виробництві. Тільки форму тістечка можна робити за власною фантазією, смак від того не зміниться.
Марія Коновалова – здобуває освіту кухаря кондитера вже кілька років. Починала з приготування смаколиків вдома, пробувала бабусині та рецепти з інтернету, особливо, каже дівчина, важко було приборкати тісто. Воно липло до рук, не піднімалося та не ліпилося.
А Валерія Томко – одногрупниця Марії, мріє про власну справу. У майбутньому хоче відкрити кондитерську або кафе та готувати смачні десерти і торти. Дівчина згадує свої перші кулінарні спроби та посміхається, адже печиво просто згоріло в духовці.
Швидко опанувати будь – яку професію, пояснює майстриня Тетяна Шевченко, не вийде. Потрібні бажання та певні зусилля. Здобувають освіту кухаря – кондитера у «Дніпровському центрі туристичного сервісу» три роки. За цей час діти отримують потрібні знання та навички.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |