Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 18 октября 2024
21:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Психотерапія онлайн із сервісом PLESO: комфортно та з відмінними результатами

Психотерапія онлайн із сервісом PLESO: комфортно та з відмінними результатами

Швидке вирішення психологічних проблем та заплутаних моментів допускається, якщо своєчасно звернутися до психотерапевта. Він зможе знайти приховані ресурси в людині, вирішити ту чи іншу проблему, а також намагатиметься дати поради, щоб у майбутньому попередити появу нових симптомів та проблем. Оптимальний інструмент для спілкування – це режим онлайн, коли немає необхідності кудись діставатися.


До того ж, в режимі онлайн вдасться отримати допомогу вже і зараз. Це особливо актуально, коли ситуація критична і рішення потрібно знайти вже. Знайти гідних психотерапевтів найпростіше із сервісом PLESO, де працюють кваліфіковані фахівці. Усі вони попередньо проходять відбір, що гарантом взаємодії з досвідченими професіоналами своєї справи.

Коли потрібна психотерапія?

Цей інструмент дозволить вирішити багато проблем та завдань:

  • створити душевний спокій та рівновагу;
  • побудувати нові здорові стосунки з сім'єю, друзями та близькими;
  • відновити мотивацію та знайти нові інструменти для розвитку;
  • прийняти себе та відмовитися від приниження самого себе;
  • підготувати кар'єрні бажання та цілі;
  • стійко переживати труднощі та можливі обмеження.

Тому допомога від психотерапевта може бути отримана навіть у тих випадках, коли людина абсолютно здорова, але в деяких життєвих ситуаціях вона просто заплуталася.

Особливості платформи PLESO

Перш ніж розпочати взаємодію з психотерапевтом необхідно пройти за таким алгоритмом:

  1. Тестування. Заповнення спеціальної форми та відповіді на запитання допоможуть визначити проблему та сформувати вибірку фахівців, які з високою ймовірністю нададуть професійну допомогу;
  2. Пошук психотерапевта. Кожен бажаючий може знайти спеціаліста за своїми побажаннями та уподобаннями. Для оцінки доступів дипломи, сертифікати, відгуки, досвід, а також можна провести невелику консультацію;
  3. Бронювання. На персональній сторінці спеціаліста є можливість забронювати час для консультацій. Головний плюс у тому, що вдасться знайти найзручніший час, а це важливо як для самого психотерапевта, так і для клієнта.

Залишається лише проходити консультації та змінюватись в залежності від своїх запитів та побажань.

Як відбираються психотерапевти?

Лише 15% усіх кандидатів проходять відбір. Суворі критерії є ключовим інструментом для того, щоб співпрацювати з професіоналами своєї справи та запропонувати відвідувачам дієву допомогу. Обов'язково перевіряються документи про освіту, оцінюються навички та досвід роботи. Проводиться комплексна співбесіда, щоб визначити рівень професіоналізму та підготовки загалом.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте