Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 04 октября 2024
05:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре военные сражались с полицейскими

В Днепре военные сражались с полицейскими

В Днепре завершился масштабный футбольный турнир среди команд военнослужащих, полицейских и спасателей.

Участниками турнира стали 17 команд. А в итоге победу праздновала команда Центрального оперативно-территориального объединения Нацгвардии Украины (ЦТО НГУ).

Подробней о турнире рассказали в Ассоциации футбола Днепропетровской области:

«Турнір серед військовослужбовців та правоохоронців завершено: перемога ЦТО НГУ!

На полях Дніпропетровщини відбувся масштабний футбольний турнір серед збірних команд військовослужбовців, правоохоронців, курсантів, рятувальників та співробітників інших спеціальних служб.

У змаганнях взяли участь 17 команд, серед яких були й учасники бойових дій та ветерани.

Команди було поділено на 4 групи по 4-5 команд, де кожна боролася за право вийти до фінального раунду. У вирішальних битвах за перемогу зустрілися пʼять найсильніших колективів турніру: ЦТО НГУ, ДДУВС, УСБУ, ДСНС та ГУНП.

За підсумками напружених матчів, перемогу здобула команда ЦТО НГУ, яка продемонструвала неймовірний рівень гри та справжню командну згуртованість.

У нинішній непростий для країни час подібні заходи є не лише спортивною подією, але й мають велике моральне та психологічне значення. Вони допомагають зміцнювати командний дух та підтримувати фізичну й моральну стійкість серед тих, хто щодня захищає нашу державу. Спорт слугує важливим інструментом підтримки бойового духу, єдності та витривалості, що так необхідні в умовах сучасних викликів.

Цей турнір відбувався за підтримки «Spirit of soccer Ukraine» та Асоціації аматорського футболу України та став чудовим прикладом єднання військових, правоохоронців та рятувальників не лише на полі бою, а й на спортивних майданчиках».

Фото – Ассоциация футбола.




Gorod.dp.ua на Facebook.


читач  (03.10.24 14:08): файно Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте