Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 19 октября 2024
18:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как итальянцы помогают лечить днепровских детей

Как итальянцы помогают лечить днепровских детей

Зарубежные друзья и меценаты активно помогают медицинским учреждениям Днепра.

В условиях Большой войны и нехватки средств на самое необходимое такая помощь – ценна вдвойне. Особенно, если она касается помощи больным детям.

Итальянские меценаты на 268 тысяч гривен профинансировали покупку медикаментов и расходных материалов для отделения детской реанимации Регионального медицинского центра семейного здоровья. Это позволит обеспечить на полгода всем необходимым крошечных пациентов этого центра.

Подробней об этом рассказали в благотворительном фонде КИДДО, который активно участвовал в этом проекте:

«Благодійний фонд Kiddo вже третій місяць поступово реалізує проєкт «Speranza di vita per neonati ucraini», повністю профінансований регіоном Emilia-Romagna Regione Emilia-Romagna “Emergenza Ucraina 2024” за підтримки Асоціації Leleka Odv та Асоціації La Fenice.

Завдяки їхній допомозі ми змогли закупити необхідні витратні матеріали для неонатального відділення та відділення дитячої реанімації Регіональний медичний центр родинного здоров'я в Дніпрі на загальну суму 268 458 грн.

Це означає, що медичний персонал лікарні має ресурси для забезпечення безперервної допомоги новонародженим і дітям, які потребують інтенсивного лікування. Закуплені ліки та матеріали вистачить майже на півроку для підтримки двох відділень, і наша допомога забеспечить для 120 діточок (діти ВПО з прифронтових та окупованих територій, діти з дніпропетровської області, діти з вразливих верств населення, новонароджені та недоношені малюки).

Для маленьких українців, які народжуються та живуть в умовах війни, ця допомога є надзвичайно важливою. У ці складні моменти, коли дитина бореться за своє життя, наявність потрібних медикаментів та обладнання може стати вирішальним».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте