Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 30 августа 2024
05:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепр вернулся большой футбол!

В Днепр вернулся большой футбол!

Вчера, 28 августа, в нашем городе провели футбольный «Кубок Независимости-2024», в котором принимали участие и легенды днепровского футбола.

Как известно, в этом сезоне впервые с 1952 года наш город не представлен ни в одном профессиональном футбольном турнире страны.

На этом печальном фоне светлым пятном стал масштабный турнир «Кубок Независимости», зрители которого могли оценить невянущее мастерство легенд ФК «Днепр».

О нем сообщили в Ассоциации спортивных журналистов Днепра:

«У Дніпрі провели футбольний турнір «Кубок Незалежності-2024» серед аматорських та ветеранських команд за участі легенд футбольного клубу Дніпро !

Змагання провели 28 серпня 2024 року, з урахуванням всіх моментів безпеки у ці святкові дні.

А сам турнір і святкування Дня Незалежності України провели на стадіоні Молодіжного парку саме в ці дати і присвятили проведення Кубку Незалежності України з футболу серед команд ветеранів вшануванню учасників Бойових дій та пам'яті полеглих воїнів Збройних Сил України.

Цей захід ініціював та організував відомий прихильник футболу та меценат, президент футбольного клубу «Кондор» Микола Іванович Наумов.

На турнірі ми побачили ціле сузір’я дніпровських та українських легенд футболу різних поколінь. На урочистому відкритті турніру окрім організаторів виступили і представники Божедарівськоі ТГ, котрі подарили присутнім справжню концертну програму.

Провели також нагородження учасників бойових дій та ветеранів футболу. Медалями, почесними відзнаками,грамотами та грошовими преміями підтримки відзначили Віктора Ожогіна, Ігора Плотко, Віталія Халявко, Валерія Лапшина, Сергія Думенка, Сергія Теодоровича, Германа Кудзієва, Валерія Лапшина, Василя Лябіка, Віктора Головка та Олександра Мудренка.

У змаганнях взяли участь команди ветеранів ФК Дніпро, Локомотив та аматорського клубу «Кондор».

У фіналі між командами Дніпро та Локомотив зафіксували нічию 2-2. А в серії пенальті ветерани Дніпра, серед яких були такі особистості, як Чередник, Горілий, брати Червоні, Лябік, Федоренко, Соловьев, Миргородський, Ожогін, Павлюченко, змогли перемогти свого опонента із рахунком 3-2.

Тож перехідний красень кубок у ветеранів Дніпра!».

Фото Ассоциации спортивных журналистов Днепра.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Все к чему  (29.08.24 11:19): прикасается Коломойский превращается в дерьмо
(С) Филатов
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте