Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 30 августа 2024
07:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре торжественно попрощались с погибшим актером

В Днепре торжественно попрощались с погибшим актером

В Днепровском национальном театре имени Шевченко в последний путь овациями проводили популярного актера Андрея Касьянова.

Городской сайт уже сообщал о том, что Андрей Касьянов героически погиб на фронте.

Вчера в театре Шевченко состоялось торжественное прощание с ним, о чем в театре рассказали:

«28 серпня у нашому театрі відбулася трагічна подія, яка засвідчила велику творчу та людську втрату. Церемонія прощання з молодим талановитим актором Андрієм Касьяновим зібрала його фронтових побратимів, колег-акторів, однокласників, однокурсників з акторського факультету Запорізького національного університету, численних дніпрян.

Митець загинув смертю хоробрих під Покровськом 21 серпня 2024-го року у своєму першому бою з російськими окупантами. Жорстока війна обірвала його життя у 27 років. Великої душі людина, добрий, чемний, працелюбний молодий чоловік прийшов до нашого театру півтора роки тому й одразу заявив про себе як драматично та музично обдарований актор, який багато читає, спраглий до знань, до професійного вдосконалення.

У нашій пам’яті Андрій Касьянов залишиться вічним романтиком, для якого людські чесноти й повна творча самовіддача є смислом його молодого життя. Остання роль Ніко Піросмані у мюзиклі «Мільйон червоних троянд» - яскраве підтвердження його таланту, великого творчого потенціалу.

Андрій є справжнім героєм, який не пошкодував життя заради свободи своєї країни. Він розумів серйозність свого військового обов’язку й відповідальність дорослої людини за свої вчинки. Актори-шевченківці Ярослав Безкоровайний, Артем Сітько, Владислав Олійник, Наталія Гаврикова, режисерка Ольга Волошина з глибоким сумом згадали щасливі хвилини спілкування зі своїм молодим колегою, його душевну доброту й людську принадність.

Представники Дніпропетровської єпархії Української православної церкви Київського патріархату на чолі з Владикою Симеоном провели заупокійний молебен за загиблим Героєм-захисником України.

Добрим та щирим словом про Андрія поділилися однокласники, викладачка акторської майстерності із Запоріжжя, заслужена артистка України Надія Стадніченко.

Про свого сина поділилася спогадами мама Вікторія. Вона згадала найбільш пам’ятні моменти дитинства та юності Андрія, його працелюбність, прагнення до самовдосконалення, почуття гумору та велику творчу фантазію хлопця, які вирізняли його з-поміж інших…

Церемонія прощання з Героєм, молодим актором-шевченківцем відбулася з військовими почестями. Всі присутні провели колегу-актора в останню путь гучними аплодисментами.

Світла пам’ять нашому Герою! Слава Україні!».

Видео об этом здесь.

Фото – театр Шевченко и Валентина Орлова.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте