Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 30 августа 2024
05:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Як вберегтися від кібершахраїв? У Дніпрі запрошують на відкритий тренінг з кібергігієни

Як вберегтися від кібершахраїв? У Дніпрі запрошують на відкритий тренінг з кібергігієни

У Дніпрі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть безоплатний тренінг з кібергігієни. Містян навчать протидіяти кіберзлочинам та пояснять, як уберегтися від шахраїв у мережі.

За словами організаторів зустрічі, тренінг буде корисним усім, хто хоче навчитися цифрової грамотності в мережі та уберегтися від шахраїв.

«У світі, де майже все наше життя зберігається онлайн, знання основ кібергігієни — це перший крок до безпеки. Ми хочемо допомогти містянам захистити свої дані, особисту інформацію та приватність від загроз у цифровому просторі», — зазначають організатори.

На тренінгу ми поговоримо, як захистити свій комп'ютер, які небезпеки чекають на нас в інтернеті, як не стати жертвою шахраїв та протидіяти вірусам, спаму, хакерам та фішингу.

Тренінг проведуть інспектори Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області. Зустріч відбудеться у четвер, 29 серпня, о 15:00 за адресою вул. Старокозацька 40б (Гончаренко центр Дніпро). Аби долучитися, достатньо заповнити коротку реєстраційну форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте