Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 23 июня 2024
22:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Своїх ображати не дамо - Юрий Єхануров

Так губернатор Дніпропетровської області відреагував на відкритий лист направлений йому трудовим колективом дніпропетровської фармацевтичної фірми «Дніпрофарм».

У листі трудового колективу до губернатора говориться про незаконне, на їх думку, позбавлення ТОВ «Дніпрофарм» ліцензійною комісією Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення ліцензії на виробництво лікарських препаратів. Мотивом для прийняття комісією такого рішення послужило ніби те, що ТОВ «Дніпрофарм» не проінформувало Державну службу про усунення порушень, виявлених державною комісією з перевірки ліцензійних умов.

Трудовий колектив підприємства вважає, що всі порушення були усунені у встановлені терміни, і за їх словами, вони можуть це підтвердити документально.

«У мене учора з цього питання був розмова із заступником міністра охорони здоров'я і головою ліцензійної комісії Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення паном Рибчуком. Ми домовилися, що в четвер до нас, у Дніпропетровськ, приїде представник міністерства охорони здоров'я і разом з представником облдержадміністрації буде створена комісія з дослідження даного конфлікту. По моїх даних ТОВ «Дніпрофарм» працює прозоро і є справним платником податків», - відзначив Юрій Єхануров.

Зі слів губернатора Дніпропетровщини, він має в своєму розпорядженні дані Міністерства охорони здоров'я, згідно яким 67% дешевих аналогів патентованих оригінальних препаратів завозяться в Україну з-за кордону. З них майже 30% потрапляють до нас з країн третього світу. І якщо ми ще і самі будемо душити вітчизняних фармацевтів, то ми ризикуємо залишитися без власної фармацевтичної промисловості, а всі хвороби, як в Радянській армії, будемо лікувати ватою і "зеленкою".

Глава Дніпропетровської облдержадміністрації також дуже жорстко висловився відносно тих, хто використовує брудні елементи конкурентної боротьби. «Я не дозволю знищувати український, в тому числі дніпропетровський, бізнес не конкурентними методами боротьби. Усі хто вчасно платить податки до бюджету можуть розраховувати на мою підтримку в роботі»,- відмітив Єхануров.

Раніше підприємство у відкритому листі просило главу Дніпропетровської обласної держадміністрації Юрія Єханурова застерегти використання місцевих контролюючих і правоохоронних органів в несумлінній конкурентній боротьбі, також звинувачувало найбільшого виробника вітамінів Київський вітамінний завод в нечесній конкурентній боротьбі.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Дніпрофарм» було створене в 2002 році на базі однойменного відкритого акціонерного товариства і з жовтня 2003 року спеціалізується на виробництві лікарського препарату «Аскорбінова кислота».
«Дніпрофарм» експортує 70% своєї продукції.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте