Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 13 травня 2025
16:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Видано книгу рецептів Дніпропетровської області

Видано книгу рецептів Дніпропетровської області

Цією фундаментальною книгою започатковано новий масштабний проект «Смаки України».

Велика війна ще більшою мірою підштовхнула всіх українців до пошуку нових граней своєї ідентичності та неповторності.

Одна з найяскравіших і найвиразніших рис нашої країни – українська кухня.

На жаль, далеко не всі знають про величезний список оригінальних рецептів української кухні. Цю прогалину і покликаний ліквідувати новий проект «Смаки України».

Особливо приємно відзначити, що у цьому проекті видано яскраво ілюстровану масштабну книгу про рецепти Дніпропетровської області.

До створення найпряміше ставлення мав відомий кулінар та шеф-кухар Леонід Малюга, який шлях до своєї популярності розпочинав саме у нашому місті. Він яскраво виявив себе як шеф-кухар у комплексі «Дельта Дніпра» та інших закладах. Міський сайт розповідав про його волонтерську діяльність та нові проекти під час Великої війни.

А тепер Леонід Малюга порадував новиною про видання шикарної книги про рецепти Дніпропетровської області:

«Мрії збуваються… «Смаки України» - це не просто книга рецептів. Це історія і майбутнє України гастрономічної.

Книга, в яку ввійшли історичні рецепти з кожного куточка України в сучасному баченні та виконанні.

Страви, які їли наші діди та прадіди, а також продукти, якими славиться кожен регіон, лягли за основу « Смаків України».

Книга, яка буде популяризувати українську їжу як всередині країни, так і далеко за її межами.

Щасливий що долучиться до цієї без перебільшення історичної події!

В книзі я готую страви Дніпровської області. Дніпро - знакове місто для мене. Саме тут ми зустріли повномасштабне вторгнення, в цьому місті ми робили свої перші волонтерські кроки та готували їжу для майже 700 людей щодня. Тому цей регіон для мене особливий . І я намагався показати його у всій красі, вивчаючи його кулінарну історію та традиції . І це була велика відповідальність для мене .

Ми показали, що їли козаки , якими можуть бути сучасні товченики та яким неочікуваним може бути гарбуз …

Тож , гордий повідомити що нарешті ця книга готова.

Мрії дійсно збуваються , а сама головна мрія кожного українця - це Перемога та сталий Мир ….

Дякую Богу та З

СУ». Відеосюжет про нову книгу можна подивитися тут





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
років від дня народження Лева Писаржевського, одного із найвидатніших учених міста

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті