Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 июля 2024
05:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Четыре пляжа Днепра отравлены фекальными стоками!

Четыре пляжа Днепра отравлены фекальными стоками!

Тревожные результаты дала проверка пляжных зон нашего города.

Сразу на четырех пляжах Днепра купаться категорически запрещено! На них выявлены признаки устойчивого отравления воды фекальными стоками. Это касается и популярного среди горожан пляжа на жилмассиве Солнечный.

Как известно, третий год из-за войны пляжи в Днепре не открывались. Купаться на них – запрещено. Но в страшную жару люди все равно идут к водоемам.

Городской сайт уже сообщал о том, что в Днепре была инициирована проверка качества воды на пляжах левобережной части города.

О ее результатах сообщил народный депутат Дмитрий Кисилевский:

«Попри війну й обстріли чимало дніпрян можна побачити на берегах водойм. Традиційно ми провели перевірку якості води на 11 пляжних зонах Лівого берега. У 4 з них аналізи насторожують.

Отже, результати маємо такі:

Озеро Котлован (Райончик) - показники у межах норми;

Пляж парку Сагайдак (ж/м Мануйлівський) - показники у межах норми;

Пляж в Одинківці (Одинківка) - показники у межах норми;

Пляж в парку культури та відпочинку “Придніпровський” (Придніпровськ) - показники у межах норми;

Зона купання на Фрунзенському (ж/м Ломовський) - показники у межах норми.

Пляж “Мойка” на Шляховій (Ксенівка) - показники у межах норми;

Зона купання в районі Інтеркорну (ж/м Південний) - показники у межах норми;

Пляж на Сонячному (ж/м Сонячний) - хімічні показники у межах норми, у біологічних дослідженнях відхилення - ознаки стійкого фекального забруднення;

Озеро Куряче (поруч з Лівобережним-3) - хімічні показники у межах норми, у біологічних дослідженнях відхилення - ознаки стійкого фекального забруднення;

Пляж в районі Новобогородицької фортеці (сел. Шевченко) - хімічні показники у межах норми, у біологічних дослідженнях відхилення - ознаки стійкого фекального забруднення;

Пляж в районі Самарського мосту (в районі сел. Шевченко) - хімічні показники у межах норми, у біологічних дослідженнях відхилення - ознаки стійкого фекального забруднення;

Прошу врахувати цю інформацію при виборі пляжного відпочинку. Але принагідно нагадую, що через воєнний стан наразі діє заборона купання у річці Дніпро та інших водоймах нашого міста.

Подяка за оперативну перевірку наданих зразків води спеціалістам Дніпровського районного відділу Дніпровського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України. Дослідження були проведені за 7 основними показниками: інтенсивність запаху, концентрація кисню (ХСК), визначення розчиненого кисню біологічним та хімічними методами, рівень коліфагів, рівень лактозопозитивної кишкової палички (ЛКП), патогенні ентеробактерії.

З кожним окремим аналізом можна ознайомитись за лінком https://cutt.ly/4egV7ot7».

Думаем, требуется отдельная проверка компетентными органами, чтобы выяснить: кто сбрасывает эту гадость в рекреационные зоны города?..

Фото со страницы Дмитрия Кисилевского.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Синагога  (15.07.24 22:15): Отакоi нашадки потрiотiв тонуть в гiвнi Ответить | С цитатой
Вася  (15.07.24 18:33): И на кого одели кандалы пройдя от конца трубы к началу. Ни на кого, посему и писать нет смысла. Ответить | С цитатой
ЗЫ  (15.07.24 10:33): В этом вся суть дерьмократии, трубы с говном в реки озера проложили, не люди а вирусня какя-то, захватят территорию и уничтожают, потом следующую и так далее Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте