Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 02 липня 2024
10:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Виконані ремонти ліфтового обладнання у будинках ЖБК у Дніпрі: інспекційний обʼїзд чергового по місту

|«« «« »» »»|

У Дніпрі триває оновлення будинків ОСББ та ЖБК за міською програмою співфінансування. За аварійні ремонти ліфтового обладнання мешканці сплачують всього 10% загальної вартості. Інші 90% — оплачує місто.

У ЖБК № 220 (ж/м Покровський, 3-П) нещодавно завершився капітальний ремонт ліфтового обладнання. У цьому багатоквартирному будинку 4 підʼїзди. Цього року були замінені станція керування та лебідка у 1 та 2 підʼїздах, а також кабіна в 4 підʼїзді. Торік замінили станцію керування та лебідку у 3 та 4 підʼїздах, а також кабіни у 1-3 під’їздах.

«Таким чином на сьогодні в усіх чотирьох підʼїздах машинне відділення ліфтів оновлено. А ще у попередні роки нам утеплили частину будинку, замінили електромережі, зробили покрівлю. На майбутнє теж хочемо подаватися на програму співфінансування. Хочемо продовжувати утеплення, зробити вимощення, ремонти у підʼїздах. Дуже хорошу фінансову підтримку надає місто. Своїми силами ми такі дороговартісні роботи не зробили б», — каже голова правління ЖБК № 220 Ірина Куваннікова.

«Торік у цьому будинку усунули аварійну ситуацію з ліфтовим обладнанням у двох підʼїздах. І цього року також це зробили ще у двох. Замінили аварійні двигуни на нові й кабіну у четвертому підʼїзді. З початку року за програмою співфінансування виконали 104 заявки: 20 покрівель, 30 сантехнічних систем, 30 — електромереж, 23 — ліфтове обладнання та 1 укриття. Нині у роботі 107 заявок», — сказав директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Святослав Ткаченко.

Він 30 червня чергує містом.

Під час інспекційного обʼїзду він перевірив виконаний ремонт ліфтового обладнання і в будинку ЖБК № 343 (вул. Марії Лисиченко, 9). Тут була аварійна ситуація з тросами та обладнанням ліфтів. Роботи виконали у двох підʼїздах.

«Кабінки, троси та усе інше обладнання – цілком нові. З ліфтами була вже аварійна ситуація. Вони часто зупинялися, люди застрягали. Раніше за програмою співфінансування нам зробили двері та вікна у ліфтових. Вдячні за таку підтримку», — підкреслила мешканка будинку Людмила Бордо.

«Мотори, троси та інше обладнання у ліфтових вже було аварійним. Голова ЖБК звернувся до департаменту, аби усунути аварійну ситуацію. Розглянули заявку, взяли у роботу, і зараз вже все зроблено. Замінили кабіни на нові сучасні, обладнання в ліфтовій», — додав Святослав Ткаченко.

Він також нагадав, що нині активно триває прийом заявок на участь у міській програмі співфінансування наступного року:

«До 30 вересня голови ОСББ/ЖБК можуть подати заявку з пакетом документів. Необхідно надати протокол правління, дефектний акт, копію статуту та витяг його з єдиного держаного реєстру підприємств. Ці документи необхідно завантажити на сайті простір самоврядування http://osbb.dniprorada.gov.ua».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (53)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (23)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (13)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті