Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 30 июня 2024
06:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Выпускники Днепровского колледжа культуры дарят феерию красок и танцев

|«« «« »» »»|

Защита дипломов выпускников этого колледжа каждый раз превращается в яркий праздник.

Процесс защиты дипломов выпускников большинства вузов – процесс нервный, но совершенно не зрелищный для посторонней публики.

Совсем другое дело – Днепровский колледж культуры. Дипломирование по каждой специальности становится ярким праздником, к которому могут приобщиться все желающие жители и гости Днепра. Такая защита дипломов обычно проводится публично, на нее приглашают зрителей.

Городской сайт уже рассказывал о защите дипломов выпускников колледжа по специальности Изобразительное искусство. Их работы составили прекрасную выставку, которую можно бесплатно посетить в Сичеславской организации НСХУ на Набережной Сичеславской, 11 – она будет открыта до 26 июля.

А теперь в Днепровском колледже культуры состоялась защита дипломов выпускников специальностей «Классическая, народная хореография и современный эстрадный танец» и Художественного отделения, о чем в колледже рассказали:

«Розпочалися захисти дипломних робіт на художньому відділенні ДФМХКК.

Першими дипломувалися 13 студенток спеціалізації Декоративно-прикладне мистецтво.

Студентки представили перед держкомісією розписані "петриківкою" сувенірні набори приладдя для інтер'єру, скрині, столики, тарелі, булави, дерев'яні яйця, паперові рушники. Усі роботи отримали схвалення викладачів і високі оцінки.

Валерія Некраса до коледжу 7 років відвідувала гурток петриківського розпису, тому точно знала, де хоче навчатися далі. У коледжі вона відкрила, що для "петриківки" підходить не лише папір, що нею можна оздоблювати вироби з тканини, дерева та інших матеріалів.

"Здається, я тільки вчора приходила з батьком до коледжу здавати вступні екзамени, руки тремтіли, бо боялася, що не впораюся, не могла повірити, що можу сюди вступити. Ви не уявляєте, яка для мене була радість дізнатися, що я вступила! А тепер мені сумно, бо ніби тільки все почалося, тільки почала насолоджуватися і навчанням, і тим, що ти береш участь у багатьох заходах коледжу, у майстеркласах, виставках, малюєш свої картини. Я б ще хотіла повчитися!" - розповіла Валерія.

Ольга Шкуропатська каже, що "петриківці" можна навчатися довго, адже є чимало прекрасних майстрів, у кожного з них свій почерк, і дуже цікаво спробувати повторити його:

"І це вже не кажучи про різноманіття квітів. Їх дуже багато, і їх можна подати у різних кольорах, у поєднаннях кольорів, на різних поверхнях і матеріалах - тут можна експериментувати безкінечно... У коледжі ми давали майстеркласи студентам інших закладів, і я зрозуміла, що мені цікаво навчати саме дорослих. Можливо, у цьому я і буду розвиватися далі".

А 34 випускниці та випускника спеціальностей класична, народна хореографія та сучасний естрадний танець востаннє вийшли на велику сцену Dnipro Аrt College, щоб показати, чого навчилися у цих стінах за чотири роки.

Це була яскрава й пам'ятна подія!

У концерті також взяли участь колектив класичного танцю "Подих", навчальний театр танцю "Дивертисмент", ансамбль народного танцю "Горицвіт" і студентки І курсу ОП "Циркові жанри"».

Фото – Днепровский колледж культуры.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (37)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте