Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
04:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новини регіону: затримали майже півтисячі порушників нересту, понад 2 тисячі людей отримали компенсацію «єВідновлення»

Новини регіону: затримали майже півтисячі порушників нересту, понад 2 тисячі людей отримали компенсацію «єВідновлення»

З початку дії нерестової заборони в області затримали майже півтисячі порушників правил рибальства. Понад 2,3 тис власників пошкоджених осель отримали компенсацію за державною програмою «єВідновлення». Загалом на більш ніж 141 млн грн. Сформовано вже й 24 сертифікати на нове житло. Триває підготовка до опалювального сезону. Про новини регіону розповів заступник начальника ОВА Юрій Яндульський.

«Розуміємо, що опалювальний сезон буде непростим. Тому регіон активно готується. Робота кипить на всіх теплопостачальних підприємствах. Працюють й енергетики, газовики, водопостачальники. Йдемо за графіком. Усе координує спеціальний штаб», – зазначив заступник очільника області Юрій Яндульський.

Упродовж минулого тижня енергетики повернули світло у домівки понад 6 тисяч родин Дніпропетровщини. Тим, чиє житло залишилося без електропостачання через обстріли.

«Як і по всій країні ситуація з електропостачанням в області непроста. Втім, надані Укренерго ліміти дозволяють обмежено застосовувати на Дніпропетровщині графіки відключень. Прошу всіх ощадливо споживати електроенергію. Особливо в період пікового навантаження», – закликав заступник голови ОВА.

На Дніпропетровщині продовжується нерест. Він триватиме до 30 червня. Час заборони відрізняється, залежно від водойми. Порушникам загрожують як штрафи, так і кримінальна відповідальність.

«Дніпропетровський рибоохоронний патруль вже провів 810 рейдів. Затримали майже півтисячі порушників. Вони нанесли збитків рибному господарству на майже 6,8 млн грн. Державні інспектори вилучили понад дві тонни незаконно добутих водних біоресурсів та 450 одиниць заборонених знарядь лову», – сказав Юрій Яндульський.

Він додав, що 99 справ направлено до судів для притягнення порушників до відповідальності.

На Дніпропетровщині провели форум, присвячений реалізації Закону України про управління відходами. Цифровій трансформації сфери, перспективам та проблематиці.

Фахівці Міндовкілля та міжнародні експерти провели спеціальні навчання. На них зібрали представників медичних закладів, громад та господарств області. Говорили про якісне планування та виконання норм закону на всіх рівнях. Це дозволить наближати показники до європейських стандартів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті