Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
08:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі завдяки вдвічі зменшеному коефіцієнту за облаштування збільшилася кількість літніх майданчиків (без помостів)

У Дніпрі завдяки вдвічі зменшеному коефіцієнту за облаштування збільшилася кількість літніх майданчиків (без помостів)

У Дніпрі продовжує діяти рішення, ухвалене торік міською радою, щодо підтримки підприємницької діяльності у сфері ресторанного бізнесу на період дії воєнного стану. Цим рішенням було внесено зміни щодо оплати за облаштування літніх майданчиків (без помостів). А саме — зменшено вдвічі відповідний коефіцієнт.

«Мета такого рішення — зменшення фінансового навантаження на малий бізнес у такий непростий для країни час. Такі зміни сприяли не лише упорядкуванню літніх майданчиків, покращенню зовнішнього вигляду міських територій, безбар’єрності, а й розвитку споживчого ринку (ресторанного бізнесу). Зміни ці продовжують діяти. І варто відзначити, що кількість літніх майданчиків ресторанного бізнесу збільшилась. На сьогодні таких по місту 210. Вони працюють законно, тобто мають відповідні договори на розміщення з комунальним підприємством «Дніпровські активи», — розповіла заступниця начальника юридичного відділу комунального підприємства «Дніпровські активи» Марина Данильченко.

Однак, за її словами, у місті фіксують випадки, коли субʼєкти господарювання самовільно улаштовують літні майданчики без належного оформлення документів. Таких порушників під час перевірок виявляють співробітники згаданого комунального підприємства.

«Після оформлення таких літніх майданчиків, тобто при укладанні договору, застосовуються вже збільшений коефіцієнт при обрахунку оплати. Якщо літній майданчик розміщений усупереч правилам благоустрою міста, то виноситься припис, за яким субʼєкт господарювання повинен усунути порушення правила благоустрою міста. Йдеться про демонтаж такого майданчика. Улаштування літніх майданчиків у центральній, історичній частині міста здійснюється після узгодження з головним художником Дніпра», — підкреслила Марина Данильченко.

Аби оформити літній майданчик ресторанного бізнесу необхідно звернутися із заявою до комунального підприємства «Дніпровські активи» за адресою: просп. Лесі Українки, 55.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (29.05.24 09:04): Також було б гарно відрізати верхівки старим деревам. Дуже високі дерева ростуть коло будинків по вулиці Планетній 3 та Прогресівній 8, це жил масив Сонячний. По-перше це робить вулиці гарними, а насамперед це безпека. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (7)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (6)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті