Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
20:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Збірна Дніпропетровщини виборола 36 медалей та встановила рекорд на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА

Збірна Дніпропетровщини виборола 36 медалей та встановила рекорд на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА
Збірна Дніпропетровщини перемогла на чемпіонаті України за змішаних єдиноборств. Facebook/Федерація ММА Дніпропетровської області

Збірна Дніпропетровщини посіла перше командне місце на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА та виборола 36 медалей.

Про це мовиться на Facebook-сторінці Федерації ММА в регіоні.

Представляли Дніпропетровщину 79 спортсменів. У підсумку вони перемогли об'єднану команду Києва та Київської області (132 спортсмени) і завоювали перше загальнокоманда місце.

Також представники області встановили рекорд за кількістю медалей за всі роки — 36 нагород. Зокрема, спортсмени здобули 12 золотих, 12 срібних та 12 бронзових медалей.

Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА проходив у Тернополі з 17 по 19 травня. Загалом участь у ньому взяло 750 спортсменів із 20 областей України.

За даними Тернопільської міськради, змагання були відбірковими до складу національної збірної команди України, яка представлятиме державу на чемпіонаті світу в Абу-Дабі (Саудівська Аравія).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті