Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
12:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Підгородному розробляють інвестиційний паспорт

У Підгородному   розробляють інвестиційний паспорт

У Підгородненській громаді, що на Дніпропетровщині, розробляють інвестиційний паспорт. Там буде повна інформація для тих, хто планує вкласти в ці території кошти та заснувати бізнес.

Документ допоможе ефективніше взаємодіяти і з існуючими підприємствами та громадськими організаціями. Аби обговорити пропозиції та сформувати його грамотно, провели дводенний ідеатон.

«Створюючи інвестиційний паспорт, хотіли почути й думку мешканців. Тому запросили на зустріч громадських активістів та місцевих підприємців. За два дні разом з фахівцями вони сформували свот-матрицю бізнес-середовища громади. Там врахували сильні та слабкі сторони, можливості і загрози. Розмірковували й над інвестиційними пропозиціями, які можна включити в документ», – зазначив т.в.о Підгороднянського міського голови Віталій Моргун.

Ідеатон провели за підтримки програми USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», який реалізується Центром розвитку інновацій.

«Інвестиційний паспорт – стратегічно важливий документ. Він презентує інформацію про потенціал території та її привабливість для капіталодавця. Це унікальний маркетинговий інструмент, здатний сформувати позитивний імідж прозорої і відкритої до співпраці громади», – розповіла кандидатка економічних наук, доцент, експертка Центру розвитку інновацій Оксана Булкот.

Інвестпаспорт включає характеристики території та її переваги. Опис ресурсів, корисних копалин, трудового та економічного потенціалу. Перелік вільних земельних ділянок і приміщень, доступних для продажу. А ще – логістичних можливостей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті