Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі хлопець із пістолетом пограбував пенсіонерку у ліфті

У Дніпрі хлопець  із пістолетом пограбував пенсіонерку у ліфті

У ліфті багатоповерхівки правопорушник, погрожуючи потерпілій стартовим пістолетом, зірвав у неї з шиї ланцюжок з кулоном.

Злочин стався 7 травня близько 16.30 в Індустріальному районі Дніпра. Як встановили правоохоронці, чоловік зайшов до ліфта разом із 68-річною жінкою. Погрожуючи зброєю, зловмисник заволодів майном потерпілої. Налякана містянка одразу зателефонувала до поліції.

Отримавши від заявниці детальний опис нападника та опитавши ймовірних свідків події, переглянувши камери відеоспостереження, поліцейські встановили місце перебування зловмисника.

Ним виявився 26-річний місцевий мешканець, який вже мав проблеми із законом. Його затримали, коли він виходив з дому. Правоохоронці вилучили у нападника стартовий пістолет та набої.

З’ясувалося, що після скоєння злочину викрадене майно зловмисник здав до ломбарду.

9 травня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.







Gorod.dp.ua на Facebook.


С вертухи  (12.05.24 13:02): ...как поймают - первьім делом на кол! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті