Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі міський центр соціальних служб працює у новому просторі, аби якісно надавати послуги мешканцям

|«« «« »» »»|

У Дніпрі об'єдналися відділи міського центру соціальних служб в АНД та Індустріальному районах. Нова адреса: просп. Петра Калнишевського, 55.

У новому просторі оновили кабінети, облаштували їх усім необхідним. Тут знаходиться Мобільна бригада, спеціалізована служба первинно-психологічного консультування для осіб, які постраждали від домашнього насильства, кабінет довіри, відділ соціально-психологічної роботи, тренінгова зала.

А ще тут є дитяча зона та сенсорна кімната для психологічної підтримки. Усе це зробили, аби більш якісно надавати послуги мешканцям міста.

«Облаштували кабінети психологів, відкрили спеціалізовану службу первинно-психологічного консультування для осіб, які постраждали від домашнього насильства. Фахівці відділу соціально-психологічної підтримки осіб і сімей працюють із тими, хто перебуває у складних життєвих обставинах. У сенсорній кімнаті займаються з дітками. Це позитивно впливає на їхнє психологічне розвантаження.

У тренінговій залі серед іншого проводимо курси щодо підвищення батьківського потенціалу для прийомних батьків та батьків-вихователів. А також лекції, семінари для людей, які до нас звертаються. Поки дорослі, наприклад, на консультації, їхні дітки можуть перебувати в ігровій кімнаті. Це досить зручно, аби людина могла якісно отримати консультацію фахівця. У кабінеті довіри добровільно консультуємо на ВІЛ. Тут можна цілком безкоштовно й анонімно зробити тест на ВІЛ», – розповіла директорка Дніпровського міського центру соціальних служб Анастасія Тищенко.

Прийомна мама Вероніка Сіпій виховує двох дітей – 15-річну Анжелу та 13-річного Гліба. Вони рідні брат і сестра. Жінка часто відвідує міський центр соціальних служб із дітками.

«Центр переїхав у нове приміщення, оновлений простір. Тут все так гарно облаштовано. Зручні, комфортні кабінети. Усе по-сучасному. Сьогодні із сином Глібом прийшли до сенсорної кімнати. Йому подобається тут займатися. Після таких занять у нього гарний, піднесений настрій. Загалом фахівці центру чудово допомагають. Для діток тут часто влаштовують творчі майстер-класи, із ними працює практичний психолог. Для усіх нині це важливо, а для підлітків — тим паче. Для себе теж тут багато корисної інформації отримую. Зокрема, й щодо виховання дітей, особливості їхнього характеру у різному віці, як подолати підліткові травми, якщо такі є, тощо. Постійно відвідую тренінги для батьків. Чудово, що у місті є такий центр. А тепер ще й з комфортним простором», – додала Вероніка Сіпій.

Відділ Дніпровського міського центру соціальних служб в АНД районі. Адреса: просп. Петра Калнишевського, 55 Телефони: (063) 477 70 01, (067) 200 40 92.

Відділ Дніпровського міського центру соціальних служб в Індустріальному районі. Адреса: просп. Петра Калнишевського, 55 Телефон: (067) 200 26 72.

Спеціалізована служба “Телефон довіри” Телефони: (056)767 18 41, (067) 200 80 35.

Спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Адреса: просп. Петра Калнишевського, 55 просп. Сергія Нігояна, 3 Телефон: (068) 806 23 50.

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Адреса: просп. Петра Калнишевського, 55 Телефони: (056) 785 73 60, (067) 200 40 62.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Просто у захваті  (09.05.24 20:04): Новий квест: Як доїхати на просп. Петра Калнишевського 55. Місце розташування "дуже зручне" не лише для мешканців Індустріального району. Мешканців АНД району "просто у захваті"!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті