Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі провели міський фінал «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» зі спортивного орієнтування

|«« «« »» »»|

Команди Дніпра боролися за звання чемпіона міста зі спортивного орієнтування. Провели фінал III етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч».

Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Особливо відповідальна першість. Адже місія Дніпропетровщини у проєкті – розвивати саме спортивне орієнтування. Загалом майже всі переможці районного етапу відомі. На черзі – обласний. Вже скоро…», – зазначив очільник регіону Сергій Лисак.

Під час відкриття турніру діти разом заспівали Гімн. Далі прослухали інструктаж, отримали карти й побігли підкорювати дистанцію.

Дівчатам потрібно було знайти сім точок, хлопцям – дев’ять. І за найкоротший час дійти до фінішу.

«Дуже почесно для нас приймати ці змагання. Тут гарний настрій, посмішки учнів. Збірні різних шкіл, які ретельно готувалися», – наголосила директорка ліцею пані Ірина.

Контроль результатів – автоматизований. Учасникам видали спеціальні мікроконтроллери з чипом. На кожному пункті потрібно поставити електронну відмітку. Система все фіксує. На фініші школярам одразу повідомляють результат.

Дніпрянка Єсенія каже, до збірної її ліцею потрапили вмотивовані, активні. Ті, хто налаштований боротися.

«Дуже рада, що потрапила на змагання. Круто провели час, роззнайомилися з іншими учнями. Спочатку аналізувала, думала, уважно дивилась на мапу. І далі мчала на точку. Аби швидко пройти дистанцію», – розповіла школярка.

Артем вже знає свій результат – 4.22 хв. Знайшов усі точки.

«Ми команда – одне ціле. Вболівали один за одного. Змагання чудові. Спортивне орієнтування – цікаве. Дає можливість дітям розвиватися, розуміти карту», – сказав хлопець.

Школярки Уляна та Олена поділилися секретом успіху й перемог: не хвилюватися, вірити в себе. А ще – виходити на маршрут із гарним настроєм.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті