Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жарти про перше побачення: у Дніпрі пройде II етап «Ліги сміху»

Жарти про перше побачення: у Дніпрі пройде II етап «Ліги сміху»

У Дніпрі проведуть II етап «Ліги сміху». В ньому візьмуть участь колективи з Дніпра, Києва та Рубіжного. Темою для команд обрали «Перше побачення».

Про це Відкритому розповіли організатор та ініціатор «Ліги сміху» Дніпро Стас Радзімовський, редактор Ліги сміху «Дніпро» (команда Х.П.З.Я) Ігор Кальчев, та партнер Ліги сміху «Дніпро» Сергій Панченко.

Фестиваль проводиться з ініціативи студентської молоді України, за підтримкою департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради та інших партнерів з метою єднання молоді та відновлення гумористичного руху України.

“Концепція нашого фестивалю базується на зміцненні творчих і дружніх зв’язків між молоддю Дніпра та інших міст і регіонів України, єднанні молодіжної та студентської спільноти через творчий процес, виявленні талановитих людей нашої країни. На другому етапі Ліги Сміху у нас буде 8 команд з різних міст. Три з них вперше братимуть участь в нашому фестивалі, і це дуже цікаво.

Приїдуть зіркові тренери, відомі люди. Головна ціль у команд – зробити такі виступи, щоб надалі мати змогу потрапити у телевізійний сезон Ліги Сміху каналу 1+1. Хочу відмітити, що дніпровська Ліга Сміху від усіх інших відрізняється. У нас зовсім нова система сезонів та етапів. Для того, щоб потрапити до нас, треба записати зовсім нове відео свого виступу, і кожен етап для команд, як фінальний. Це добре мотивує та розвиває творчий підхід учасників”, – розповідає Стас Радзімовський.

На “Лізі Сміху Дніпро” виступатимуть місцеві команди – «Придніпровський офіс», «Humus», «Ню» детективний дует «Тренчі», із Києва – «Ми», «Недописана імпровізація», «Дикий Лис», а Рубіжне представлятиме «Саша Бережний».

“Тема цього етапу фестивалю – «Перше побачення». Традиційно, під забороною тематика насильства, наркотиків та прославляння окупантів, інше – будь ласка. Головне правило – все має бути смішно. Команди повинні писати якісні матеріали – це один із викликів для учасників. Але бувають і ті, що відчувають постійний стрес вже перед самим виступом, за кулісами. Тут на допомогу приходить наш лікар, який ділиться цікавими лайфхаками для заспокоєння. Завжди приємно спостерігати за тими, хто прогресує. Якщо прийшли до нас вперше без досвіду, то на третю гру вони вже дійсно гіганти гумору”, – говорить Ігор Кальчев.

Тренери журі другого етапу складаються з діячів культури, відомих медійних особистостей, та представника департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міста Дніпро.

“У нас кожен етап стає кращим за попередній. Усі роблять роботу над помилками. Команди тестують різні варіанти, шукають свій стиль. Адже те, що ми звикли бачити по телевізору – це верхівка айсбергу. А те, що відбувається тут, між учасниками, з редакторами – це кропітка і масштабна робота. Сьогодні підтримка гумористичного руху в Україні доволі слаба, нажаль. Я сам колись грав в одній з команд, яка згодом сформувалась у збірну Дніпра, і потім в ній з’явились відомі зірки – Ласточкін, Ткач. Все завдяки різнобічній підтримці, чого наразі не всім командам вистачає”, – наголошує Сергій Панченко.

Гумористичний захід «Ліга сміху Дніпро» відбудеться 10 травня, о 17:00 у глядацькій залі міського палацу дітей та молоді. Вхід безкоштовний, за попередньою реєстрацією.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (10.05.24 19:04): Ты хоть три,хоть не три-берега надо видеть.ох@@@нные цели и задачи-лига смеха. Відповісти | З цитатою
я из Днепра  (09.05.24 15:49): Самое время для смеха... Может, еще Кошевого (прости господи ) из 95 квартала пригласить? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті