Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мірошніченко: Дніпро-1 заслужив перемогу над Кривбасом, віддавши всі свої сили

Мірошніченко: Дніпро-1 заслужив перемогу над Кривбасом, віддавши всі свої сили
Фото: СК Дніпро-1

Захисник "Дніпра-1" Денис Мірошніченко прокоментував перемогу над "Кривбасом" (1:0) у матчі 27-го туру УПЛ.

- Вітаю з перемогою, нарешті зняли прокляття останніх хвилин та витримали цей останній штурм. Як Ви вважаєте, чому в першому таймі було стільки браку у довгих передачах?

- Дякую за привітання. Це у нас перша перемога в цьому році домашня. Вона для нас дуже важлива, вважаю, що сьогодні ми її заслужили, тому усі дуже задоволені цим. Стосовно браку в передачах, трошки було таке награвання, грати за спину, бо супротивники дуже близько грають один до одного. Були вільні зони за спиною, тому ми хотіли зіграти якнайгостріше.

- Як вважаєте, який тайм було легше грати, перший чи другий? Чи обидва тайми були однаково важкі для команди?

- Я думаю, що для всіх гра була цікава і важка. Повітряні тривоги вносять свої корективи, тому виходить ще тяжче, але найголовніше, що ми перемогли та три очка забрали.

- Що сказав тренер у перерві? Як треба перебудувати гру, щоб перемогти?

- Сказав і надалі виконувати ті награвання, які ми готували. Ми вважали, що в нас все виходить, тому і грали за рахунком, так би мовити. У другому таймі забили гол і далі грали, відштовхуючись від рахунку.

- Команда була виснажена, дивлячись на деяких гравців, здавалося, що вони намагалися себе зберегти, щоб більше не було травмованих, або, може, під кінець сезону вже сили не ті?

- У нас ще з зими дуже багато травмованих і ми майже всі ігри граємо 11-12 гравців і багато хлопців молодих, дуже важко витримати такий графік. Але на мою думку, сьогодні ми цілком заслужили цю перемогу, віддавши всі свої сили.

- Не вистачало травмованих Гуцуляка та Піхальонка. Чи відчувалася їх відсутність на полі?

- Звісно, всіх не вистачає, хто травмований. Тому я бажаю хлопцям якомога швидше одужати та допомогти команді виконати те завдання, яке перед нами стоїть, - сказав Мірошніченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті