Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

63 оселі «під ключ». Філатов вручив військовим, рятувальникам та комунальникам сертифікати на нове житло

|«« «« »» »»|

6 травня, до свята Великодня, мер Дніпра Борис Філатов вручив ключі від 63 квартир українським оборонцям, родинам загиблих, лікарям, рятувальникам, а також тим, хто своєю роботою підтримує у місті нормальне життя.

«Це потужний подарунок від всієї територіальної громади. Ми довго вирішували, щоб розподілити ці квартири найбільш справедливо. У нас була душевна, щемлива церемонія, деякі люди навіть плакали. Та це найменше, що ми можемо зробити для наших людей. І ми і далі підтримуватимемо Сили оборони і тих, хто зараз робить внесок у нашу майбутню перемогу», — наголосив мер Дніпра Борис Філатов.

Він також додав, що місто заклало цю традицію ще у 2021-му році — надавати житло тим, хто дбає про Дніпро та його людей.

Нові оселі розташовані в двох будинках на правому березі міста. Це одно- та двокімнатні квартири, де зроблено ремонт, а також вбудовано сантехніку.

Родина військового Артема вже готується проводити входини. До повномасштабного вторгнення росії в Україну чоловік півтора року працював зварювальником на «Міськводоканалі», а в липні 2022-го добровольцем пішов захищати країну і втратив на війні ногу.

«Я в шоці. Воно несподівано просто. Ще не віриться, що ми отримали квартиру. Зараз, після інтервʼю поїдемо дивитися і планувати, що будем далі робити. Будемо облаштовуватися», — каже Артем, який тепер готується до нової роботи: працювати на протезному заводі та допомагати побратимам повертатися до повноцінного життя.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті