Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 06 мая 2024
23:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре прошел фестиваль моды и дизайна «Подіум мрій»

|«« «« »» »»|

На этом фестивале-конкурсе свои смелые и интересные разработки представили юные дизайнеры моды, которые занимаются в Днепровском городском Дворце детей и молодежи.

Для всех участников конкурс стал главным смотром того, что удалось сделать за прошедший год.

Самой яркой частью фестиваля стало выступление участников Образцового театра моды «Креатив».

Вот что об этом театре моды и его участии в фестивале рассказали во Дворце детей и молодежи:

« Виступ Зразкового театру моди "Креатив" з колекцією "Купальські крайки" – найяскравіша сторінка на відкритому міському фестивалі - конкурсі дитячих театрів моди "Подіум мрій".

ЗРАЗКОВИЙ ТЕАТР МОДИ «КРЕАТИВ» є одним із творчих колективів міського палацу дітей та молоді. Вже 17 років він дає можливість всім дівчатам, що приходять до колективу, відчути себе справжніми моделями та завжди готовий радо приймати до себе нових вихованців.

За цей час зроблено чимало. Юні моделі демонструють глядачам п'ятнадцять різноманітних театралізованих колекцій.

Дванадцять років тому започатковано проведення конкурсу краси, стилю та моди «Міс Зимова Феєрія», в якому беруть участь всі діти разом зі своїми батьками. Адже театр моди – це новий погляд на світ дитячої моди та найліпший спосіб реалізувати творчий потенціал дитини, яка хоче стати моделлю, удосконалювати свою особистість.

Вихованці «Креативу» займаються за комплексною програмою, яка допоможе дітям та підліткам правильно визначити сучасні пріоритети, орієнтуватися у питаннях моди та сценічного руху, розкуто триматись на сцені та спілкуватись у житті, збагачувати свій духовний світ.

Завжди спільними зусиллями колектив активно та плідно бере участь у багатьох конкурсах і фестивалях моди, що свідчить чимало престижних нагород – подяк, дипломів, подарунків з Дніпра, Парижа, Кітена, Харкова, Києва, Запоріжжя, Донецька, Білої Церкви, Новомосковська, Полтави, Трускавця та інших міст.

«Креатив» - це єдина дружня сім'я старанна та натхненна під час занять, весела та щаслива, коли відзначає дні народження та інші свята».

Видео с фестиваля можно посмотреть здесь https://www.facebook.com/reel/763694659227660

Праздником стали съемки этого фестиваля и выступления театра «Креатив» для фотографа Андрея Москаленко, который поделился такими эмоциями:

« Працювати зі зразковим театром моди «Креатив» завжди цікаво, кожного разу ти не розумієш , чого чекати від дизайнерів юних моделей , чим здивують постановники шоу. Одне можна сказати точно, це завжди неперевершено !».

Фото Дворца детей и молодежи и Андрея Москаленко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте