Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
07:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Переселенка из Луганской области смогла на Днепропетровщине открыть швейное производство

Переселенка из Луганской области смогла на Днепропетровщине открыть швейное производство

После начала Большой войны Валентина вынуждена была буквально бежать из Попасной Луганской области с родителями и двумя детьми.

Сейчас на руководит успешным швейным производством в городе Каменское нашей области.

В этом ей помог грант Благотворительного фонда «Помогаем» (о котором не раз рассказывал Городской сайт!) и его зарубежных партнеров-благотворителей. История Валентины – далеко не первая в этом ряду, и об этом подробней рассказали в БФ «Помогаем»:

«П'ята переможниця нашого конкурсу міні-грантів - це пані Валентина, яка в 2022 році з батьками та двома дітьми евакуювалася з міста Попасна Луганської області до Кам’янського Дніпропетровської області.

В окупації у неї лишилося все: рідна домівка, близькі люди, власна справа. Але жінка не опустила руки, а розпочала життя з чистого аркуша і відновила свій бізнес.

Ми були раді отримати від пані Валентини відгук з історією її успіху:

«Щиро дякую вам за грант, який я змогла витратити на придбання вкрай необхідного швейного обладнання, що допомогло мені розширити вже існуючий бізнес. Ця підтримка для мене надзвичайно важлива й значуща!

Отриманий грант відкрив переді мною нові можливості в розвитку моєї швейної справи. Завдяки вашій допомозі я змогла покращити якість продукції, розширити асортимент виробів та підвищити ефективність виробництва.

Цей грант також відіграв важливу роль у моєму професійному зростанні, допоміг досягти нових висот у моїй справі. Дякую за вашу підтримку, за довіру та можливість реалізувати свої плани!

З найкращими побажаннями Валентина».

Проєкт «Допомога жінкам Дніпропетровської області, які опинились у біді» був реалізований БФ «Помагаєм» за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) та за технічної підтримки структури ООН Жінки в Україні».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте