Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
00:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Секрети ідеальної піци. Поради від мережі VARUS

Секрети ідеальної піци. Поради від мережі VARUS

Піца займає почесне місце серед найбільш популярних та улюблених страв по всьому світу. Її варіацій настільки багато, що майже неможливо сказати, яким був оригінальний рецепт. І хоч піца прийшла до нас з Італії, вже давно ця страва стала міжнародною.

Піца — ідеальне рішення для дружніх зустрічей, лінивих вечорів та моментів, коли ну дуже хочеться чогось смачненького. Сьогодні піцу можна замовити практично в будь-якому ресторані, кафе та супермаркеті.

Разом із мережею VARUS ми дослідимо різноманіття видів піци, дізнаємось, на що слід звертати увагу при виборі та у чому ж криється таємниця приготування піци, яка здатна підкорити серця справжніх гурманів.


Як готують правильну піцу

Оскільки піца давно стала універсальною стравою, існує безліч її видів — з сирними бортиками, вегетаріанські чи мексиканські, з цільнозернового чи дріжджового тіста тощо. Рецептом піци може стати будь-який набір продуктів, але ж як вгадати з правильною комбінацією?

У різних країнах, закладах та на кухнях готують сотні різновидів піци. Можливо, саме це і зробило її однією з найпопулярніших страв у світі — адже кожен може знайти варіант саме на свій смак. Проте все ж є критерії, які відрізняють саме хорошу піцу. Ось кілька моментів, на які слід звертати увагу при виборі:

  • Основа. Вона може бути як тонкою, так і товстою, проте важливо, щоб вона була рівномірною, не розвалювалась та не мала різкого запаху дріжджів. Так, наприклад, піца у мережі VARUS вирізняється технологією приготування. Вона не заморожується і не розморожується, а готується одразу із тіста, зробленого досвідченим піцайоло, яке пройшло процес ферментації протягом 48 годин.
  • Тісто із якісного борошна. Борошно з твердих сортів пшениці допомагає підтримувати рівень інсуліну в крові, містить корисні мікроелементи, у тому числі калій, кальцій, залізо, фосфор тощо. На додаток, це природне джерело вітамінів групи В. Саме таке борошно використовують у мережі VARUS для приготування піци.
  • Бортики. Вони мають бути пухкими, хрусткими та м’якими всередині.
  • Сир. По-перше, він має бути м’яким та добре тягнутись. По-друге, важливо звертати увагу на склад. У рецептурі своєї піци VARUS використовує тільки натуральний сир, а не сирний продукт — це не тільки дарує страві насичений смак, але і робить кожен шматочок корисним та ситним. У натуральному сирі міститься велика кількість молока, в той час, коли в сирному продукті частка молока складає менш як 20%.


Замовляючи або купуючи піцу, слід пам’ятати про ці критерії, адже дотримання стандартів гарантує і якість страви, і її відмінний смак.

Як обрати піцу під свої смакові вимоги

Зараз піцу можна придбати в мережевих супермаркетах, а її якість не поступається відомим піцеріям. Тож більше не потрібно шукати ресторан та витрачати великі суми на смачненьке.

Мережа VARUS пропонує 8 видів піци власного виробництва: “Пікантна”, піца з куркою та сиром, “4 сира”, піца з салямі та сиром Дор-блю, “Пепероні”, “Маргарита”, з морепродуктами та “М’ясна”. Також за бажанням до кожної з них можна додати екстрапорцію шинки, сиру, пепероні, овочів тощо.


Такий широкий асортимент здатний задовольнити будь-якого гурмана та підійти для компанії. Так, класична “Маргарита” точно сподобається тим, хто цінує натуральні смаки, вегетаріанцям та людям, які дотримуються дієти. А “Пікантна” задовольнить шанувальників гостренького. Для тих, хто розуміє, що “багато сиру не буває” — є декілька чудових пропозицій: улюблена “4 сири” та піца з Дор-блю. А краще, звісно, спробувати всі та знайти свого фаворита.

“Для тих, хто піклується про власне здоров'я, але не готовий відмовляти собі у смачненькому, VARUS підготував піцу на тісті з цільнозернового борошна. Ми постійно досліджуємо смакові вподобання наших клієнтів, а у створенні нових смаків орієнтуємось на їхній вибір”, — коментує керівниця власного виробництва мережі VARUS Оксана Назаренко.

Розвиваючи свій асортимент, мережа VARUS не забуває про потреби та смаки своїх клієнтів, постійно вдосконалюючи рецептури та пропонуючи нові смакові варіації піци.


І справді неможливо переоцінити зручність такого перекусу. Сучасний асортимент піци дозволяє обрати свій варіант, незалежно від ваших смакових вподобань. Вегетаріанські, безлактозні, сирні, з великою кількістю м’яса, екзотичні, мінімалістичні та навіть солодкі — навіть найвибагливіші поціновувачі легко зможуть знайти щось до смаку.

Піцу у VARUS можна замовити, коли ви робите покупки, адже вам не доведеться її довго чекати, до моменту, коли ви поклали останній продукт у кошик — вона вже буде готова. А ще можна замовити доставку свіжої піци на VARUS.UA і взагалі не витрачати час на очікування.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте