Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
16:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

УПЛ. Дніпро-1 - Рух 0:1. Тривоги, автогол та сенсація

УПЛ. Дніпро-1 - Рух 0:1. Тривоги, автогол та сенсація
Фото: СК Дніпро-1

На "Дніпро-Арені" лідер Прем'єр-Ліги приймав львівський "Рух", який перед туром посідав шосте місце. В особистих протистояннях у дніпрян суттєва перевага. "Дніпро-1" виграв чотири із шести матчів. Проте, це не означало, що господарям сьогодні три очки гарантовані.

Юрій Максимов у порівнянні з минулий туром зробив дві заміни, пише UA-Футбол.

Замість Кравця та Рубчинського у стартовому складі вийшли Євгеній Пасіч та Бабенко. У львів'ян у запасі залишився бразилець Таллес. Замість нього з перших хвилин вийшов 23-річний хавбек Остап Притула.

Гості активно розпочали зустріч і після стандарту відкрили рахунок. Плюман подав з кутового і Сарапій зрізав м'яч у власні ворота. Волинець зреагував на удар, коли м'яч повністю перетнув лінію воріт - 0:1. Цей епізод перевіряли на VAR, але свого першочергового рішення не змінили. Шокуючий початок протистояння для лідера.


За рахунком львів'яни грали впевнено, а ось у дніпрян знову відчувалися суттєві проблеми з конструктивом у заключній третині поля. В середині тайму знову неуважно зіграли під час кутового захисники дніпрян, але Дідик пробив повз ворота. Варто відзначити активну гру флангових гравців "Руху", які створювали чимало проблем господарям поля.

Підопічні Максимова у першій половині зустрічі розчарували. Лідер має домінувати, грати з позиції сили. Проте, проблеми в атаці у "Дніпра-1" були у низці матчів цього сезону. Філіппова закрили, а хто ж буде забивати? Всього два удара за 45 хвилин... Це явно не те, чого очікують вболівальники дніпрян. Гості змогли нав'язати своєму супернику комфортну для них в'язку гру. Через повітряну тривогу друга половина зустрічі вчасно не розпочалася, але такі реалії сьогодення.

Дніпряни після перерви взяли м'яч під власний контроль, але не знали що з ним робити у заключній третині поля. Боротьби вистачало, а ось моментів майже не було. Голкіпери залишалися без роботи. Такий характер гри повністю влаштовував гостей. Не було помітно за рахунок чого прагнули забивати гравці "Дніпра-1".


У другій половині тайму дніпряни активізувалися і намагалися притиснути суперника до власних воріт. На 62-й хвилині мав забивати Піхальонок, але він не зміг переграти Ледвія. Ось це дійсно була шикарна атака лідера УПЛ. Львів'яни повністю зосередилися на грі у захисті і навіть не думали про атаку.

Шанс зняти всі питання про переможця мав Карабін, але він не реалізував вихід один на один. Відразу після цього вдруге пролунав сигнал повітряної тривоги. Тричі матч переривався, але його все ж дограли. Попри всі зусилля дніпряни так і не змогли відігратися. У підсумку, мінімальна перемога "Руха". "Дніпро-1" вперше за вісім ігор не забиває і дарує шанс своїм конкурентам.

VBET Ліга. 20-й тур
8 березня, Дніпро, Стадіон "Дніпро-Арена", 13:00.

"Дніпро-1" - "Рух" 0:1

Голи: Сарапій (6, автогол)

"Дніпро-1": Волинець, Мірошниченко, Адамюк, Сарапій, Пасіч, Бабенко, Піхальонок, Гуцуляк, Очеретько, Горбунов (Ківінда, 52), Філіппов

"Рух": Ледвій, Слюбик, Дідик (Холод, 57), Сич, Роман, Підгурський, Пастух, Притула (Федор, 80), Плюман (Лях, 63), Климчук (Карабін, 57), Квасниця (Руніч, 63)

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (09.03.24 00:04): Третьяков где? Уже ж вроде с минаем был в запасе,опять пропал! Почему столько травм? Максимов! Где бл подготовка к весне!?!? Хуже чем при кучере! Играть некому,сплошные травмы! Відповісти | З цитатою
Тільки Дніпро  (08.03.24 19:46): Незважаючі на рахунок хочу висловити подяку хлопцям Дніпра-1, які, на мій погляд, грали добре. Були дуже непогані комбінаційнй дії, фле за таких умов дуже важко концентруватися, особливо у фазі завершення атак. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті