Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі госпіталізували дитину, яка з цікавості з'їла психотропні таблетки

У Дніпрі госпіталізували дитину, яка з цікавості з'їла психотропні таблетки

Діти дуже допитливі, навколишній світ пізнають через спробу "скуштувати щось смачненьке". Так сталося і в цьому випадку, на 103 надійшов виклик "дитина з'їла декілька психотропних пігулок".

На виклик негайно виїхала бригада Соборної підстанції швидкої допомоги Дніпра, повідомляє медик Тетяна Іванеха. Прибувши на виклик, медики побачили, що дитина млява та потребує невідкладної медичної допомоги. Після виконання протоколу "Отруєння", дитину госпіталізовано до профільного лікувального закладу.

Ще про одну дитину, яку врятували медики швидкої допомоги, розповів медик Віктор Пальчинський. Випадок стався у Центральному районі Дніпра. 14-річний хлопчик, який грав зі своїми друзями у дворі, раптом відчув сильний головний біль, запаморочення, поскаржився мамі і знепритомнів. Батьки, не втрачаючи жодної хвилини, набрали номер «103».

За викликом була направлена бригада інтенсивної терапії та реанімації. Після прибуття дитина була непритомна, дихала, розвинувся судомний напад, що перейшов у зупинку дихання.

Медики розпочали штучну вентиляцію легень, медикаментозну терапію, але стан стрімко погіршувався, настала раптова зупинка кровообігу. Лікарі одразу розпочали реанімацію. Через 8 хвилин дитина повернулася до життя. Його негайно доставили до профільного лікувального закладу високоспеціалізованої медичної допомоги.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (21.02.24 10:16): У полиции должны возникнуть вопросы. Откуда и зачем в доме психотропные вещества хранятся. И второй вопрос. Если они по рецепту, то почему не хранятся в недоступном для детей месте? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті