Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Криворізькій на пішохідному переході ВАЗ збив 19-річну дівчину: потерпілу шпиталізували

У Дніпрі на Криворізькій на пішохідному переході ВАЗ збив 19-річну дівчину: потерпілу шпиталізували

У неділю, 11 лютого, на вулиці Криворізькій сталася ДТП. Під час руху водій на ВАЗ збив дівчину на пішохідному переході. Внаслідок аварії вона отримала травми.

За інформацією від поліції, близько 20:20 водій на ВАЗ їхав по Криворізькій у напрямку Київської. У цей момент дорогу на нерегульованому пішохідному переході переходила 19-річна дівчина, і ВАЗ збив її. Внаслідок ДТП потерпіла отримала травми.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 286 Кримінального кодексу України. Всі деталі ДТП зʼясовують слідчі.

Попередньо стало відомо, що дівчина отримала перелами ноги та тазу, а також струс мозку. Потерпілу шпиталізували в одну з лікарень міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Роман  (12.02.24 19:41): 100% провина водія, літають "шумахери", нікого на дорозі не поважають Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
патріот  (12.02.24 15:46): Таке враження що в нашому місті ніхто не несе відповідальності за безпеку руху На цій частині Криворізької щодня щось трапляється від збиття людей та стовпів освітлення На дорожні знаки ніхто не звертає уваги Люди які ходять вздовж дороги постійно ризикують своїм життям Поліція яка приїздить розбиратися з ДТП не реагує на звернення людей бажаючих навести лад в цьому бідламі Чекаємо на швидке вирішення питання Терпець урвався Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті