Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
21:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Швидко та вигідно: як заощадити час та гроші з акціями в каталозі Ашан

Швидко та вигідно: як заощадити час та гроші з акціями в каталозі Ашан

У сучасному світі, де ритм життя стрімкий, а доступ до технологій є всюди, інтернет-шопінг має все більший попит. Споживачі шукають способи заощадити, не нехтуючи при цьому якістю. Мережа гіпермаркетів "Ашан" регулярно організовує:

  • акції;
  • сезонні розпродажі;
  • спеціальні умови на певні категорії товарів;
  • індивідуальні знижки для постійних клієнтів.

Ці програми дозволяють суттєво заощадити під час придбання продуктів для святкового столу чи сімейного застілля.

Якщо вас цікавлять Ашан акції каталог до ваших послуг. У ньому ви знайдете велику кількість продукції та зможете порівняти ціни. Скористайтеся цією можливістю перед відвідуванням магазину, щоб скласти список продуктів та вибрати товари із найкращим співвідношенням ціна/якість. Це також допоможе уникнути імпульсних витрат.

Мобільний додаток – ефективний інструмент для економії. У ньому з'являються додаткові акції, персональні пропозиції та купони, що робить покупки вигідними.

Ще один спосіб вигідні покупки – кешбек. Ашан співпрацює з партнерськими програмами кешбек. Для участі потрібно зареєструватись на відповідному сайті або додатку. Кешбек часто комбінується з іншими системами лояльності. Якщо у вас є дисконтна карта, ваші можливості для економії тільки збільшуються. Наприклад, при оплаті покупок по дисконтній карті на вас можуть чекати не тільки знижки, але й можливість отримати повернення коштів від партнерської програми.

Онлайн-покупки: комфорт та економія часу

При використанні онлайн-платформи супермаркету немає потреби стояти у черзі, ходити по рядах у пошуках потрібного товару. Інтуїтивний інтерфейс на платформі дозволяє швидко орієнтуватися серед різноманіття продукції. Знайти потрібні товари нескладно. Додайте їх у кошик і оформлюйте замовлення за кілька кліків. Замовлення швидко транспортуються по всій Україні. Насолоджуватись перевагами мережі “Ашан” можна незалежно від свого місцеперебування. Детальна інформація про продукцію та відгуки допоможуть вам зробити правильний вибір.

Здійснюйте вигідні покупки за допомогою участі в акціях. Стежте за актуальними пропозиціями, скористайтесь мобільним додатком і беріть участь у програмі лояльності. Пам'ятайте, що уважне планування й ефективне використання доступних ресурсів зроблять ваші покупки вигідними.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте