Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники попередили мешканців про небезпеку тонкої криги

У Дніпрі рятувальники попередили мешканців про небезпеку тонкої криги

«Обережно, тонкий лід!» – саме із таким закликом 24 січня рятувальники Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області звертались до мешканців Індустріального району міста Дніпро.

Під час бесід, надзвичайники розповіли людям основні правила поведінки на водоймах взимку.

Батькам нагадали, що безпека дітей - це насамперед їх обов’язок та особиста відповідальність!

Фахівці ДСНС довели до громадян сумну статистику нещасних випадків на воді в зимовий період, звернули увагу на трагічні події, які стались нещодавно.

«Звичайно, кожний нещасний випадок на льоду є індивідуальним і розповісти про всі варіанти щодо дій під час порятунку неможливо, але, як показує досвід, найголовніше не панікувати і правильно оцінити ситуацію. Будьте обережні! Бережіть своє життя! А якщо вам раптом доведеться стати свідком нещасного випадку, телефонуйте до Служби порятунку «101», - закликали населення рятувальники.

Наостанок, кожен співрозмовник отримав від надзвичайників інформаційні листівки з основними правилами безпеки на зимових водоймах.





Gorod.dp.ua на Facebook.


прозорливый  (25.01.24 10:20): Он ходит по oxyeннo тонкому льду, ну как ходит, дохаживает последние дни своего никчёмного наркопедерастического существования. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті