Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
00:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У школі олімпійського резерву триває підготовка до всеукраїнських змагань із художньої гімнастики

У школі олімпійського резерву триває підготовка до всеукраїнських змагань із художньої гімнастики

У Дніпрі функціонує 21 спортивна школа й заняття там — безкоштовні.

Юна Даніела Чеботарьова вправно відточує свою майстерність у тренувальній залі школи Олімпійського резерву з художньої гімнастики. Адже готується до нового змагального сезону. Дівчина - призерка чемпіонатів у різних країнах.

«Я живу гімнастикою. Коли батьки привели мене саме до цієї зали, я побачила, що вміють професійні художні гімнастки. Захотіла навчитися цьому. Вже побувала у Японії. Посіла перші та другі місця. Виступала в Угорщині, Греції та Польщі», – ділиться дівчина.

Нині йде активна підготовка до всеукраїнських змагань.

«Зараз наша збірна готується до Чемпіонату України. Також плануються змагання деяких гімнасток в Естонії», – зазначає тренерка-викладачка школи олімпійського резерву з художньої гімнастики Альвіна Якимець.

Щодня у цій залі тренується сотня спортсменів. Тренування перевірив Олександр Осипов. Сьогодні він чергує містом.

«Тут все обладнано під тренування наших спортсменів. Вони здобувають призові місця на змаганнях у нашій країні та за кордоном. А ця школа олімпійського резерву з художньої гімнастики є однією з кращих в Україні. До того ж тут улаштоване укриття для перебування спортсменів під час повітряної тривоги», – зазначив Олександр Осипов.

Не зірвала тренування навіть повітряна тривога. Вихованці ДЮСШ № 9 в укритті відточують майстерність з шахів.

«

Укриття розраховане на 50 осіб. Є місця для занять. Є вбиральня. Достатньо запасів питної та технічної води. Працює wi-fi», – показала виконуюча обовʼязки директора ДЮСШ № 9 Анастасія Байрамова.
«Перевіреним задоволений. В укритті спортивної школи провели ремонт для відповідності до вимог ДСНС. Встановлено приладдя для природної вентиляції, зведено перегородку, яка закриває труби опалення. Тут все є для перебування вихованців цієї школи під час повітряної тривоги. Нагадаю, у Дніпрі функціонує 21 спортивна школа й заняття там — безкоштовні», — підсумовує черговий по місту.

Детальніше про спортивні школи міста тут.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті