Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
08:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Знаковая локация Днепра засияет невиданным светом

|«« «« »» »»|

Мастера света из фирмы «Эксполайт» выполнили проект подсветки для еще одного известного места в нашем городе.

Напомним, что эта фирма осуществила подсветку многих локаций Днепра. Ее недавнее достижение – подсветка Успенской площади, которая была недавно открыта для горожан.

А теперь «Эксполайт» осуществил еще один яркий проект в Днепре, о чем рассказал арт-директор этой фирмы Николай Каблука:

«ТОПОВЕ СВІТЛО ДЛЯ НОВОЇ ЗНАКОВОЇ ЛОКАЦІЇ У ДНІПРІ!

Респект всім тим, хто будує і продовжує створювати в Україні в такі складні часи, під боmbами ворога, який може лише руйнувати.  

Нам було дуже приємно попрацювати над новою топовою локацією у рідному Дніпрі з командою головного архітектора проєкта - Григорія Крамарова. Ми вже раніше розказували про культовий Emily Resort у Львові, також відкритий під час viйни, а ось вже завершується знаковий заміський комплекс, з крутезною сучасною архітектурою і ландафтним дизайном на Дніпропетровщині.

Так як наш об’єкт знаходиться біля водосховища, ми підкреслювали природність локації, поєднували будівлю та теріторію в єдину комфортну систему за рахунок низькорівневого освітлення та світлових ефектів, а також нюансного балансування яскравості та кількості освітлення.

Окрім теріторії, ми акцентно проявили архітектуру фасаду, а також інтер’єр всього комплексу, розробивши сценарії, які автоматично та непомітно змінюються впродовж доби. Вся єдина система освітлення налаштовується та керується через наш хмарний сервіс Expolight Cloud Control.

Спеціально для цього об’єкту ми озробили,виготовили та встановили опори зі світильниками органічної деревоподібної форми, які більш гармонійніше поєднуються з природним оточенням.

Ділимося з вами кадрами зі зйомок, а деталі про те, що це за місце, будуть згодом».

Думаем, большинство читателей Городского сайта уже угадали, о какой локации идет речь...

Фото со страницы Николая Каблуки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


А шо  (12.01.24 09:13): электричества много? Ответить | С цитатой
Пірамідон  (11.01.24 22:46): Ігрень. Електрошок.

Багато людей вгадали знайому локацію.
Ответить | С цитатой
???  (11.01.24 15:39): Так правительство призывает экономить электрику, а здесь = раззудись плечо !!!Эгегеей! Что хочу, то и ворочу!!! ((( А кто то говорит - у нас городская власть честная и порядочная. ??? Ответить | С цитатой
Вася  (11.01.24 13:46): А если у людей работы нет, как им отдохнуть в Sunray? Ответить | С цитатой
?  (11.01.24 13:22): "заміський комплекс біля водосховища". Интересно, как мы должны угадать. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте