Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З чим зверталися дніпряни до сімейних лікарів у перші дні нового року

З чим зверталися дніпряни до сімейних лікарів у перші дні нового року

Із тривожністю через російські обстріли. З такими проблемами у перші дні 2024-го зверталися дніпряни до сімейних лікарів.

«У перший день нового року до мене на прийом не зверталися пацієнти із отруєннями чи алкогольною інтоксикацією — як зазвичай приходять після свят. Зверталися з тривожними станами, пов’язаними із обстрілом міста, також були пацієнти із симптомами ГРВІ», — поділилась про перший день роботи у новому році сімейна лікарка Альона.

Також вона уточнила, що торік найчастіше зверталися одразу після святкування — з алкогольною іноксикацією, переїданнями чи харчовими отруєннями.

«Наприклад, страви, де є риба, салати із майонезом, торти тощо — залишили на новорічному столі, їжа зіпсувалася й пацієнт її з’їв. Якщо все ж отруєння — це промивання шлунку. Роблять тільки лікарі. При переїданні — вживання сорбентів (для покращення функції травної системи завдяки швидкому виведенню з організму токсинів, — ред.). Після святкування краще вживати легку їжу: супи, гречану кашу, вівсянку. Пити багато води. Найголовніше — вчасно звернутися до сімейного лікаря й не затягувати», — підсумувала сімейна лікарка Альона.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дмитрий  (02.01.24 22:25): "семейный врач Алена" - а фамилии у Алёны нет, что ли? Неуважительно как-то. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті