Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Перемозі автокрадій пошкодив 5 автівок

На Перемозі автокрадій пошкодив 5 автівок

Днями на 102 зателефонувала мешканка Соборного району і повідомила, що в її автомобілі, що стояв у дворі будинку, де вона мешкає, спрацювала сигналізація.

Виглянувши у двір, вона побачила невідомого чоловіка, який швидко побіг у напрямку Набережної Перемоги. Жінка підозрювала, що чоловік хотів проникнути до її авто.

Патрульні, що прибули на місце події, оглянули автомобіль заявниці і виявили сліди пошкоджень на склі. Також, неподалік, вони виявили чотири транспортних засоби, в яких були розбиті вікна.

Відпрацьовуючи прилеглу територію, поліцейські помітили підозрілого чоловіка, що тримав в руках якісь речі. Той, побачивши інспекторів, намагався втекти. Його наздогнали і затримали.

32-річний чоловік розповів, що це він пошкодив автомобілі, витягнув з них вказані речі аби перепродати їх. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили чоловіка до відділку поліції. З ним працюють слідчі.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (02.01.24 14:31): А как мужику выживать, если судимых не берут ни на работу, ни на военную службу? Мужик осуществляет научную деятельность, направленную на пропаганду важности длительной стоянки транспортных средств на соответствующих площадках. Жители двора благодарны за его работу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті