Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі діти разом з батьками безкоштовно відвідали новорічну казку

|«« «« »» »»|

Пані Тетяна та її донечка Поліна вимушено переїхали з Бахмута до Дніпра. Сталося це навесні минулого року.

«Нас на виставу запросила міськрада Дніпра. За це дуже вдячні. Це гарна можливість відволіктись від пережитого в нашому рідному місті. Тримаємось, з надією дивимось у майбутнє та віримо в новорічне диво», – ділиться пані Тетяна.

У Дніпрі діти разом з батьками безкоштовно відвідали новорічну казку «Загублений час». Запросили на неї внутрішньо переміщених осіб, дітей, чиї батьки боронять державу від агресора, та тих, які втратили батьків через Велику війну.

Виставу зіграли у міському палаці дітей та юнацтва. Актори – вихованці дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР». У спектаклі – розповідь про хлопця, який марнував свій час та опинився у владі злих чарів. Повчальна історія про необхідність цінувати кожну мить життя.

Серед глядачів і десятирічний Платон. Хлопчик теж вихованець «ЛІДЕРу». Сьогодні не виступатиме, тож прийшов підтримати друзів.

«Я відвідую театральний гурток у «ЛІДЕРі». Гадаю, вистава буде крутою, яскравою та емоційною», – каже Платон.
«У ці часи хочеться якогось дива або свята. Можливо, це трохи недоречно, але все ж хочеться доторкнутися до чогось цікавого, казкового. Це потрібно. Сподіваюсь, сьогодні отримаю заряд новорічного настрою та емоції», – додала мама Платона пані Олена.
Вистава «Загублений час» відбулась у рамах міської програми «Від Різдва до Різдва», яку започаткували торік. «На наші заходи, зокрема і на цей спектакль, ми запрошуємо дітей з міських закладів позашкілля, ВПО, дітей військових тощо. Завжди намагаємось подарувати гарний настрій», – зазначила заступниця директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Тетяна Журова.
Gorod.dp.ua на Facebook.


мда  (29.12.23 13:32): як це безкоштовно? А могли би зібрати кошти і допомогти ЗСУ. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті