Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До ЗАГСів Дніпра приходили дракони, папуаси, коні…

|«« «« »» »»|

У відділах реєстрації шлюбів урочисті церемонії часом відбуваються у незвичайному антуражі та з несподіваними гостями.

До початку Великої війни в РАГСах Дніпра та області часто влаштовувалися тематичні та просто незвичайні церемонії реєстрації наречених. Нерідко всі гості були одягнені в несподівані костюми на задану тему. Деколи весь антураж дивував своїм креативом. Непоодинокі були несподівані для багатьох весілля байкерів, велосипедистів з технікою та відповідними гостями урочистостей. Про це детально писав Міський сайт.

За останні два роки головним акцентом церемоній стали патріотизм, любов до України та віра у нашу спільну Перемогу. У РАГСах проводилися та проводяться акції на цю тему, про що ми також повідомляли.

Але деяким нареченим хочеться внести оригінальний струмінь у загальну атмосферу напруженості та депресії, які пов'язані з тривалою війною.

Соборний відділ РАГСу у місті Дніпро надав можливість побачити кілька таких креативних одружень, супроводжувавши фото питанням:

«А які гості були на вашому весіллі?»…

Можливо, мешканці Дніпра поділяться своїми незвичайними фото...

Gorod.dp.ua на Facebook.


пользователь  (01.01.24 01:20): Жуть! Может ещё и менестрели с этническими стереотипами устроите, как в США во времена сегрегации?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті