Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

КП «Дніпроводоканал» у 2023 році опрацював понад 20 тис. заявок містян

|«« «« »» »»|

Одна з водонасосних станцій Дніпра. Забезпечує водою Самарський район міста. За добу перекачує 7 тис. метрів кубічних води. Весь процес цілодобово контролюють 12 співробітників. Вони почергово змінюють одне одного.

Безперебійну роботу цього об'єкта забезпечують 2 дизельних генератори потужністю 250 та 64 кВт.

Аби перевірити роботу насосної станції, з інспекцією завітав черговий по місту Юрій Гамазинський.

«У 2021 році була закінчена реконструкція станції. Встановлено нове обладнання для заощадження електроенергії, підвищення продуктивності та поліпшення умов праці співробітників. Робота станції злагоджена, зауважень в мене немає», – зазначив директор КП «Дніпроводоканал» Юрій Гамазинський.

Наступна точка перевірки – аварійні роботи по вул. Панікахи, 109. Тут замінюють ділянку водопроводу. Замість залізної, тепер вона буде пластиковою, аби не іржавіла.

«Діаметр труби 89 мм. Заміна покращить її стан, зменшиться аварійність. Також збільшиться тиск. Роботи розпочали о 10-й ранку. До кінця робочого дня плануємо все закінчити», – розповів Ігор Таліков, начальник дільниці Дніпровського району КП «Дніпроводоканал».

«Аварійні бригади нашого КП оперативно та цілодобово працюють над усуненням пошкоджень по всьому Дніпру. За рік від містян надходить більше ніж 20 тис. заявок на ремонти систем водопостачання та водовідведення. Усі аварійні роботи по заявках було виконано. Закликаю дніпрян правильно користуватися своїми внутрішньобудинковими мережами та не скидати туди побутове сміття. Це призводить до проблем на дворових мережах каналізації», – прокоментував Юрій Гамазинський.

Остання точка інспекції – СЗШ № 108 (вул. Чаплинська, 203). Там черговий по місту перевірив укриття та пункт незламності.

«Наш пункт розташований в укритті школи. Він працює цілодобово, розрахований на 170 людей. Оснащений протипожежною сигналізацією, є вогнегасники, вентиляція, 2 санвузли, місця для сидіння, аптечка, Wi-Fi, запаси питної, технічної води, обігрівач. Водопостачання та опалення теж є. Окрім цього, працює цілодобово охорона», – звітує директор школи Олег Олійник.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті